X

Senator Claudiu Târziu: Cum ni se fură libertatea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sub ochii noștri, treptat și în lipsa oricărei reacții de împotrivire firești, civice, legale. 

Întîi ne restrîng plățile în numerar, pe urmă vom avea doar monedă virtuală și acces la plăți digitale. Se instituie astfel un control pe proprietate, pe venituri și pe voința noastră. Cine nu e cuminte riscă să nu mai aibă acces la banii lui.

Fiecare din noi va căpăta o identitate digitală, în care vor fi stocate toate informațiile despre noi ca persoană. Decizia e luată deja, iar CE lucrează la implementare.

Alt lucru hotărât: vom călători numai pe baza unui ”certificat verde”, care va atesta că am acceptat inacceptabilul. CE și OMS au bătut palma.

Cenzura opiniei pe internet este o realitate pe rețelele sociale, însă curînd va deveni politică de stat pentru întreg mediul online și obligație pentru instituții publice și private.

Nu vom mai putea mânca decât produse sintetice, pentru că acelea naturale sunt pricină de poluare. Legea porcului, care ne interzice să creștem câți porci vrem, să-i tăiem în propria ogradă și să-i consumăm în familie și cu prietenii, este doar începutul. Ca și autorizarea hranei pe bază de insecte.

În oraș vom circula numai pe distanțe care pot fi acoperite în 15 minute de mers pe jos, cu bicileta sau cu mijloace de transport în comun, ca reflex al nebuniei verzi.

Nebunie care va determina transformarea radicală sau dispariția unor industrii, cu consecințe sociale nebănuite.

Morala publică de extracție creștină va fi înlocuită cu una fundamentată ideologic, care ne va împiedeca să mai trăim creștinește. Orice recurs la tradiția noastră creștină va fi pedepsit.

Bomboana pe colivă va fi creditul social, de inspirație chineză. Atunci și numai atunci vom fi cu desăvîrșire ”sclavi fericiți”.

Unde a ratat comunismul materialist-dialectic să aducă ”raiul pe pământ” cu forța, va izbândi marxismul cultural, care a procedat la reeducare prin sistemul academic, prin presă și divertisment.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Nimeni nu mă va despărți de Hristos. Nici de Biblie pentru că aproape jumătate o am în memorie.
    Buletinul meu expiră la mulți ani după 2030.
    Cu smartphone-ul nu știu și nici nu vreau să învăț să-l mânuiesc. N-am astfel de aparat și nu intenționez să-mi cumpăr unul.
    Cont bancar nu îmi fac nici dacă știu că urmează să mor de foame. N-am de ce să plătesc comisioane pentru deserviciul pe care mi l-ar face banca.
    În afară de ce scrie în Biblie că este aliment curat, nimic altceva nu consum. Să mănânce Klaus Schwab viermi și greieri.
    Dumnezeu va hotărî când mor, nu lichelele sataniste care conduc lumea. Îi voi mulțumi atunci fericit pentru toate zilele pe care mi le-a dat.
    Ce îmi pot face niște oameni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button