X

Ursula von der Leyen cere statelor membre UE să adauge „discursul instigator la ură” pe lista „infracțiunilor” europene. România s-a conformat deja

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a solicitat, săptămâna trecută, liderilor statelor membre ale UE să adauge discursul instigator la ură pe lista „infracțiunilor” europene, anunță Calea Europeană. 

Solicitarea a fost făcută în contextul conflictului din Orientul Mijlociu.

În cadrul unei conferințe de presă, Ursula von der Leyen a susținut că liderii UE „au descris răspândirea rapidă a discursului de ură online și a propagandei teroriste, cu riscul ca acestea să se traducă în violență și acte teroriste”.

„Regulamentului privind conținutul terorist online și al Actul european pentru serviciile digitale reprezintă instrumente pe care le putem folosi pentru a cere platformelor să scoată, de exemplu, conținutul terorist de pe platformă”, a spus șefa CE.

Ursula von der Leyen a îndemnat la vigilență cu privire la „infracțiunile motivate de ură”, liderii UE discutând și despre faptul că s-ar observa o creștere semnificativă a actelor antisemite.

„Trebuie să continuăm să fim foarte vigilenți cu privire la toate celelalte infracțiuni motivate de ură. Prin urmare, am profitat încă o dată de această ocazie pentru a îndemna liderii să aprobe acum propunerea Comisiei de a adăuga discursul instigator la ură și infracțiunile motivate de ură pe lista infracțiunilor UE”, a subliniat Ursula von der Leyen.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Aceasta baba criminala trebuie judecata în regim de urgenta pentru crimele împotriva umanității și genocidul pe care l-a făcut împotriva europenilor prin achiziția vaccinurilor antiumane Pfizer și folosirea populației pe post de cobai umani, dar și pentru sprijinul acordat statului terorist și opresor Israel în conflictul cu poporul palestinian, căruia acești evrei le-au luat pământul, i-au gonit din tara, iar în prezent aplica un regim de tip apertheid impotriva poporului palestinian, în Gaza și în Cisiordania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button