X

Israelul folosește în Gaza tactica stoarcerii tubului cu pastă de dinți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Folosirea corectă a tubului cu pastă de dinți presupune stoarcerea acestuia de la bază spre vârf până când se golește. 

Exact asta face Israelul în Gaza. Fâșia Gaza este pentru Israel tubul cu pastă de dinți pe care acum îl stoarce. Baza e nordul Fâșiei, iar orificiul prin care se golește este granița cu Egiptul.

Pasul unu au fost avertizările. Palestinienii trebuie să plece din nord, trebuie să se refugieze în sudul Fâșiei Gaza pentru că acolo vor fi în siguranță.

Pasul doi a fost bombardarea intensă a nordului, demolarea completă a clădirilor, distrugerea infrastructurii, distrugerea drumurilor, practic raderea de pe fața pământului a tot ce mișcă acolo.

Acum suntem la pasul trei, armata israeliană a început invazia din nord. Conform lor, luptele vor fi intense și de lungă durată, între 6 luni și 5 ani! Iar palestinienilor le-au spus că vor putea reveni în nord abia după terminarea luptelor.

Cred că e clar pentru toată lumea că picior de palestinian nu va mai călca acolo.

Și dacă totul va decurge conform planului lor, îi vor împinge pe palestinieni tot mai în sud până vor ajunge cu trupele la granița cu Egiptul. Palestinienii vor fi nevoiți să se refugieze fie în Egipt, fie, cel mai probabil, în Europa.

Toate acestea se întâmplă cu largul concurs al liderilor europeni care nu văd, sau mai degrabă nu vor să vadă, care este interesul popoarelor pe care le reprezintă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ăștia ne storc pe toți nu doar pe palestinieni. Noua ne-au distrus fabricile făcute de Ceaușescu, ne-au vândut băncile, resursele, ne-au distrus armata și ne-au adus baze NATO, iar acum romanii sunt cam ca palestinienii din fasia Gaza, adică nu mai dețin nimic din aceasta tara. Plus ca un sfert din ei au părăsit România, dacă nu chiar mai mult.
    Iar acum și-au făcut corporații aici și nu plătesc nici un leu impozit statului roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE