X

Banca Mondială pune sare pe rană: „România este părăsită de cei mai buni oameni, iar rata sărăciei rămâne cea mai ridicată din UE”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Raportul Băncii Mondiale pune accentul pe probleme legate de pregătirea viitoarei forţe de muncă, de îmbătrânirea populaţiei, de o slabă calitate a administraţiei locale, a sistemului de sănătate şi a celui financiar, potrivit zf. ro.

Banca Mondială este instituția care, în ultimii 33 de ani, a intervenit în toate aspectele economiei, a încurajat privatizarea companiilor de stat, a finanţat şcoli şi a cerut reforme în aproape toate sectoarele economiei. După 33 de ani de la Revoluţie, constatările sale amare sunt un mare semn de întrebare cu privire la dezvoltarea viitoare a României.

Aşadar, raportul Băncii Mondiale susţine că, în continuare, principalele constrângeri care împiedică creşterea productivităţii şi prestarea serviciilor publice sunt legate de guvernanţă şi de calitatea instituţiilor.

Migraţia, caracteristicile de bază ale pieţei muncii şi deficitele de competenţe afectează cantitatea, calitatea şi productivitatea forţei de muncă.

„Întrucât românii care emigrează sunt de obicei mai tineri şi cu un nivel de educaţie mai ridicat decât populaţia rămasă, societatea românească îmbătrâneşte şi suferă de pe urma unuia dintre cele mai grave exoduri de creiere din întreaga lume.“

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Asta e prețul tăcerii și lașității acestui popor care nu a fost in stare sa se ridice și sa se apere de asasinii economici FMI, Banca Mondiala, care aparține cămătarilor evrei. Acest popor i-a lăsat pe șacalii politici sa vândă tot, de 30 de ani , inclusiv acum prin asa zisul plan PNRR prin care șacalii politici au cedat practic toate resursele acestei tari ocupantului evreu.

  2. Liubavici seful lui Putin i-a dat dispozitie acestuia “sa demareze procedura de unire a tuturor religiilor” sub patalamaua iudaica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button