X

Erdogan face declarații războinice într-un miting la Istanbul: Israelul este un ocupant, care va fi sacrificat când va veni ziua!

Dar Turcia cum s-a format? Nu prin OCUPAREA teritoriilor deținute de ORTODOCȘI?! MARȘ, MUSULMAN PĂGÂN!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele turc Tayyip Erdogan a declarat într-un miting masiv pro-palestinian la Istanbul că Israelul este un ocupant și și-a repetat poziția conform căreia Hamas nu este o organizație teroristă. 

Vom declara Israelul criminal de război, lucrăm deja la asta.

Israel, cum ai ajuns aici? Cum ați ajuns aici? Sunteți un ocupant. Sunteți o facțiune, nu un stat. Occidentul vă este dator, dar Turcia nu vă este datoare.

Când am spus că Hamas nu este o organizație teroristă, Israelului chiar nu i-a plăcut. De aceea am spus-o. La ce vă așteptați?

Cei care au plâns pentru civilii uciși ieri în războiul ruso-ucrainean privesc acum în tăcere moartea a mii de copii nevinovați în Fâșia Gaza.

Hei, Occidentule, fac apel la tine! Vreți un război între cruce și semilună? Atunci să știți că această națiune este vie, această națiune este puternică. Ceea ce am fost în Libia, ceea ce am fost în Karabakh, vom fi la fel în Orientul Mijlociu.

Vă salut pe toți cu cele mai sincere sentimente, respect și afecțiune. În numele meu și al națiunii mele, aș dori să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat cauzei palestiniene și pentru speranța pe care o aveți pentru poporul asuprit.

Îi respect cu pioșenie pe toți martirii, veteranii și eroii, strămoșii care ne-au lăsat aceste pământuri ca patrie. Am imprimat suveranitatea noastră pe pământurile patriei.

Le port recunoștință celor care au contribuit la crearea și supraviețuirea statelor noastre. Fie ca steagul nostru să fluture veșnic pe cerul teritoriului nostru.

Aș dori să-mi exprim recunoștința față de toți cei care au muncit, care și-au pus mintea și inima pentru a se asigura că apelul nostru la rugăciune va fi auzit până în ziua judecății.

Frați și surori, sunteți o națiune atât de mare astăzi aici. Suntem o națiune și un stat atât de mare încât nici puterea noastră, nici problemele noastre, nici lupta noastră nu se limitează la granițele noastre.

Astăzi vom răspândi focul inimilor noastre pentru Gaza în întreaga lume, la fel ca în trecut, în Tracia, în Balcani, în Caucaz, pe fiecare centimetru al coastei estice a Mediteranei, în Asia Centrală, în Asia de Sud și în Africa.

Cândva am fost o națiune. Și ce națiune am fost! Am arătat lumii ce este naționalitatea.

Oriunde se întinde orizontul nostru, suntem preocupaţi de necazurile fraţilor şi surorilor noastre care şi-au îndreptat inima şi ochii spre noi, întindem o mână de ajutor, ne deschidem graniţele atunci când este necesar.

Suntem alături de Gaza, aşa cum suntem alături de fraţii şi surorile noastre astăzi. Dintre politicienii din ţara mea, trebuie să critic Hamas care i-a părăsit pe palestinieni? La fel cum Netanyahu este un terorist, Hamas este terorist? Să le fie ruşine. Ce este Hamas?

Făcătorii de rele care nu ştiu nimic despre asta. Iar cei care i-au susţinut în ţara mea ar trebui să se gândească bine chiar acum. Cei care au votat pentru ei ar trebui să se gândească bine. Sper că istoria nu ne va face să trăim ceea ce trăim astăzi aici.

Tineri din generaţia noastră, mi-am petrecut timpul urmărind suferinţele fraţilor şi surorilor noastre şi, de asemenea, condamnându-le. Din Crimeea până în Karabah, Bosnia, Palestina, Turkistan, Afganistan şi Cecenia. Am vărsat lacrimi pentru multe zone. Viaţa noastră nu a fost în zadar.

Astăzi, unii oameni văd Gaza departe, foarte departe. Ca pe un loc care nu are nimic de-a face cu noi.

Cei care au vărsat ieri lacrimi de crocodil pentru civilii măcelăriţi în războiul dintre Ucraina şi Rusia asistă în tăcere la moartea a mii de copii nevinovaţi astăzi. În Ucraina vărsaţi lacrimi pentru cei care au murit, dar de ce nu vorbiţi pentru aceşti tineri care mor în Gaza?

Strig spre tine, Occidentule. Vreţi să creaţi un nou război între Cruce şi Semilună? Dacă noi am scris epopei, această naţiune este gata să scrie noi epopei, cu voia lui Dumnezeu”, a fost mesajul trimis de preşedintele turc, Recep Erdogan.

Sub toate conceptele exprimate de înalți lideri israelieni veți găsi o hartă a trădării care include în special teritoriul țării noastre.

Gaza, Palestina, ce era în 1947, ce este astăzi? Israel, cum ai ajuns acolo? Ești un ocupant, ești o organizație.

Cei care ieri vărsau lacrimi de crocodil pentru civilii uciși în Ucraina sunt astăzi martori în tăcere la moartea a mii de copii.

Toată lumea știe că Israelul este doar un pion în regiune, care va fi sacrificat când va veni ziua.

 

Israel a anunţat retragerea personalului diplomatic din Turcia, după declarațiile lui Erdogan.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

 1. Măcar turcii au curajul sa vorbească liber, fata frica, pe când noi romanii care suntem o colonie iudaica nu avem curajul nici măcar sa spunem acest lucru, daramite sa mai facem ceva. Acum se vede diferența între un popor de slugi și un popor liber. Nu degeaba au fost turcii un imperiu, iar romanii au avut o istorie de slugi.

  1. Românii au o istorie demnă pentru orice creștin veritabil! Noi ne-am apărat Credința și Neamul! Nu am purtat război pentru a cuceri! Imperiul Otoman a fost în slujba satanei!

   1. Ce istoria demna avem când am fost vasalii turcilor si le-am plătit tribut sute de ani, iar după ce am scăpat de turci am ajuns robii evreilor și ai Occidentului ??? Eu nu vad nimic demn de lauda în aceasta istoria, cu excepția dacilor care au fost cu adevărat liberi pana la distrugerea lor de Imperiul roman.

    1. Românii au fost un ZID in calea otomanilor și am rămas așa cum ne-a încreștinat Apostolul lui Hristos, Sfântul Andrei! Asta ne face UNICI în istorie! Am avut domnitori cu viață sfântă! Ce contează birurile în bani și bogății, dacă ne-am păstrat Credința? Ce-a făcut Brâncoveanu?
     Problema se pune acum, când ne păgânizăm la influența sataniștilor, căci ne-am pierdut trezvia și bărbăția! Trebuie să ne deșteptăm și să ne salvăm mântuirea!

     1. Am fost un zid în calea otomanilor ? Pai cum am fost noi zid când am fost vasalii otomamilor, iar occidentul a fost liber.Bine i-a venit și Occidentului de hac evreii, dar asta e alta poveste. Nu cred ca e cazul sa ne arogam merite, acolo unde nu sunt, ci sa spunem adevărul asa cum este, chiar dacă nu e în favoarea noastră.

   2. Și acum de ce nu ne mai apărăm…?!? Unde este demnitatea de altădată ?!? Nu cumva de la încetățenirea a sute de mii de khazari evrei care au adus degradarea morala a poporului și chiar capturarea lui și a tuturor instituțiilor .. prin corupție și viclenie …?!? Ei sunt Sataniștii … nu alții … ei au adus tot răul in toate timpurile … ei slujesc pe Iuda și pe Satana … citește religia lor Talmudul , citește cartea doctorului Nicolae . C, Paulescu … și după vorbim !!!

 2. Lucrează la comandă turcul. Agută nine spiritele.
  Cine seamănă vânt, culege furtună!

  Ma intreb ce face Putin2, in afara de faptul ca este răcit si incurajeaza ecumenismul de tot felul.

  Conteaza ce va face Rusia, după ce se va inflama bine lumea Islam. Cât despre jidanii ucigași de copii si de popoare, iadul este deja pregatit pentru ei…

  Stiati ca GAZA ARE O POPULATIE DE PESTE 2 300 000 SUFLETE, din care oeste 50% sunt sub 25 de ani si 25% sunt sub 15 ani. Deci, vorbim clar de GENOCID programat de jidanii din Israel asupra copiilor din Palestina , tara unde s-a născut HRISTOS. Bate ceva memoria dvs.?!!
  Netaniahul apare mult mai sângeros ca Irod cel Mare cu zecile de mii de prunci ucisi acum 2000 de ani. Jidanul de azi ucide milioane de copii.
  Acum…cine a dat ordinul?!! Nea ScutuRosu , ca nu e de capul lui Bibi….

  De restul…are grijă DUMNEZEU !

  Ma îngrozește TACEREA ASURZITOARE DIN PARTEA Patriarhiei BOR, a marelui alb, care se ascunde iar ca strutul in fustele masoneriei si ipocriziei.

  Plânge Rahila copiii. Vor plânge si alte neamuri.
  Ma tem ca Daniel va merge de mânuță cu papa la iezerul de foc . Acolo se vor intalni cu masonii si cu antihrist , sefii lor. TRADARE DE HRISTOS IN BOR!

  Sa spuna de ce nu se ia atitudine impotriva jidanilor care extermina pe palestinieni, pe ucrainieni si urmeaza românii!

  1. Va mătura Rusia cu turcii pe jos. Creștinii și musulmanii trebuie distruși și scoși țapi ispășitori pentru că în ambele cazuri se merge până la moarte pentru credință. Noi pentru Hristos și musulmanii pentru înșelatul de Mahomed. Doar atunci se va putea face o singură religie si o nouă ordine mondială și apoi să-l înscăuneze pe Antihrist. Antihristul va veni ca un salvator în tot haosul care va urma.

 3. Erdogane,Erdogane tu judeci Israelul ca ocupa Fasia Gaza si se comporta bestial ucigand palestinieni localnici nevinovati.Dar ai tai?Ai tai inaintasi in rele nu au facut la fel crestinilor ortodocsi localnici din vechiul Constantinopol,Istanbulul de azi?Cata ipocrizie si fariseism sa ai sa crezi ca aperi o cauza dreapta,cand tu si neamul tau v-ati cladit patria pe jaf,crime,violuri,ocupatia talhareasca a teritoriului pe care stai tu si neamul tau ca talharii pe prada atatea secole?Cine sa te creada cand tu si neamul tau nu sunteti cetateni ai Turciei ci talharii pradatori ai crestinatatii ortodoxe?Nu vei scapa,Erdogane,tu si tara ta de dreptatea lui Dumnezeu.Pe cine amagesti tu si tara ta cand tu si stramosii tai v-ati cladit tara si prosperitatea pe genocidul in masa al crestinilor ortodocsi?Istoria,dreptatea lui Dumnezeu nu iarta,nu uita.Trecutul vostru este rusinos si patat de sange;aveti o tara castigata ca Israelul cu jaf si cu genocid in masa.Ajunge minciunii voastre!

  Erdoğan, Erdoğan, you judge Israel for occupying the Gaza Strip and behaving bestially by killing innocent local Palestinians. But yours? Didn’t your forefathers do the same to the local Orthodox Christians in old Constantinople, today’s Istanbul? What hypocrisy and pharisaism you have to believe that you are defending a right cause, when you and your nation have built your homeland on robbery, murder, rape, the thug occupation of the territory on which you and your nation live as robbers on the prey for so many centuries? Who will believe you when you and your people are not citizens of Turkey but predatory robbers of Orthodox Christianity? Erdogan, you and your country will not escape from God’s justice. Who are you and your country fooling when you and your ancestors built your country and prosperity on genocide in the mass of Orthodox Christians? History, God’s justice does not forgive, does not forget. Your past is shameful and stained with blood; you have a country won like Israel with robbery and mass genocide. Enough of your lies!

 4. Asistam se pare la formarea celor doua axe care vor rostogolii bulgarele de zapada si inceputul ww3: pe de o parte Palestina Iran Siria Turcia si toata lumea araba, iar mai apoi Rusia posibil China. Pe de alta parte Israel Statele Unite si toate tarile NATO.

 5. Sunt siderat cum atâția compatrioți, creștin ortodocși, chiar practicanți, îl consideră pe acest păgân viclean și gata să ucidă la mânie, un mare “talent” al libertății și luptei împotriva Sistemului. Fratele Ioan a spus cam ce era de spus despre acest borfaș pe nume Erdogan. Eu vreau doar să completez cu ceea ce pare că a umplut paharul mâniei lui Dumnezeu: decizia peste noapte, din anul 2020, de a transforma Hagia Sofia în moschee. Adică din loc Sfânt în loc de proslăvire a diavolului. Odată cu prima “rugăciune” musulmană, din 24 iulie 2020, cred că a început și pedepsirea neobrăzării fără de seamăn nu numai a lui Erdogan sultan, ci a întregului islam urâtor și ucigaș de creștin ortodocși. Că musulmanii palestinieni tot prin forță au cucerit Levantul creștin (Libanul e leagănul creștinismului), nu i-a invitat nimeni pe mahomeți. Cutremurele de la începutul anului tot în contul tău de spurcăciune a iadului sunt, Erdogane!

 6. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Duhului Sfânt și a Tatălui nostru Sfânt din Ceruri. Să fim cu El, în fiecare moment, în vecii vecilor! Amin!

  Fraților, să ne amintim, să observăm, să medităm !

  Știm că Dumnezeu este iubitor de oameni, dar este și drept.

  Grecii spun că n-au mai fost nici cinci creștini adevărați în Constantinopol când această capitală creștină a fost cucerită de turcii mahomedani.

  Cu această ocazie nu-i rău să ne amintim că dacă cetatea Sodoma a fost distrusă pentru că în ea nu s-au găsit nici măcar 10 oameni drepți, Constantinopolul a căzut pentru că în el nu mai erau nici măcar 5 creștini adevărați. Așa aflăm de la monahul grec Filothei Zervakos (mort în 1980). El îl citează pe monahul Iosif Vrienie, care, înainte de cucerirea Constantinopolului, a descris decăderea religios-morală a clerului și poporului din Constantinopol. Amănunte putem găsi în articolul “DE CE A CĂZUT CONSTANTINOPOLUL ?”, publicat pe “CUVÂNTUL ORTODOX”, în 24 – 05 – 2008. http://www.cuvantul-ortodox.ro/de-ce-a-cazut-constantinopolul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE