X

Erdogan a discutat la telefon cu liderul Hamas. Propune crearea unui stat palestinian independent, cu Ierusalimul capitală

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a discutat la telefon cu şeful biroului politic al Hamas, Ismail Haniyeh, despre situaţia actuală din Gaza, a anunţat, sâmbătă, preşedinţia turcă, relatează News.ro.

“Preşedintele Erdoğan a afirmat că Turcia depune eforturi pentru a se asigura că ajutorul umanitar ajunge în Gaza şi că răniţii pot fi trataţi în Turcia, dacă este necesar, menţionând şi că Turcia depune eforturi pentru o încetare a focului în regiune cât mai curând posibil”, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

De asemenea, preşedintele Erdoğan a spus că o soluţie durabilă, dar utopică, la problema israeliano-palestiniană nu poate fi obţinută fără crearea unui stat palestinian independent în cadrul graniţelor din 1967, cu Ierusalimul capitală, şi că Turcia va continua să lupte pentru o pace durabilă pe scena internaţională.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Asta nu le va place jidanilor, mai ales ca le va lua Ierusalimul…Deci, turcii sunt anti-judani din Israel, stat artificial creat in 1948. Ei, sa veden, se aduna lumea araba si turca si Iran impotriva jidanilor care fac rāzbel cu sfintii crestin ortodocsi din toata lumea…Sa vedem in ce gauri de sarpe, in Europa, SUA sau aiurea, se vor ascunde jidanii cand incepe www3!
    De Mânia lui DUMNEZEU nu scapā nimeni!
    Doamne ajutā!

    1. Erdogan este Donmeh.
      Ii duce pe turci la distrugere pentru a se ajunge la anihilarea tuturor fortelor semnificative care ar putea intarzia antihristul.
      Nu se vor ascunde jidanii, chiar daca vor face dispersarea din aglomerarile urbane si vor haladui de colo colo.
      SUA si UK nu sint o problema… cad in acelasi mod – continuandu-se holocaustul crestin inceput cu germanii…,puteri devenite slugi smintite de indoctrinarea talmudica, unelte de distrugere globala.
      China nu este o problema, fiind construita cu aceleasi principii si arhitectura conforme cu indoctrinarea Goym, cu precizarea ca in China, a fi destept e considerat cel care “reuseste” ca jidanii – vezi Shanghai-ul.
      Sinfurul obstacol a fost ridicat de Rusia care se opune “celor care vor sa-si asigure dominatia mondiala” – dupa cum a zis Putin, ori impotriva “acelei clici internationale careia nu-i pasa de oameni ci numai de bani si putere, care nu are locul ei acasa si care se considera acasa oriunde este”, cum a zis Hitler.

  2. Mai sultanule mancator de caca,eu zic sa faci tu un stat KURD prima data cu capitala la ANKARA sa vedem cum v-a merge situatiunea,deoarece kurzi sant vreo 25 de milioane si nu au un stat a lor,lasa palestinienii si restul propaganei islamiste care o ai si care pute tare mai nemernicule !!!!

    1. poti spune ceva urat fara sa vorbesti/scrii cuvinte urate…
      Nu mai spun ca poate scrii si corect, daca mai intervii.
      Multumesc de intelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button