X

Prostocrația de la Bruxelles a importat barbaria

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au început atacurile teroriste în Uniunea Europeană.  Titrează presa main stream că 2 suedezi au fost împușcați în Bruxelles, în plină stradă, de un susținător al Hamas. Era previzibil. Asta s-a dorit. Către asta duceau politicile “înțelepte” din ultimii 4 ani ale prostocrației bruxeleze.

Așa-zisa “luptă” contra plandemiei, contra putiniadei și contra schimbării climaterice a fost nu doar un eșec jenant, a fost un circ de doi lei (plus cca 5.000 de miliarde de euro aruncați pe fereastră). O să fie foc și sânge peste tot în UE. Prostocrația hedonistă de la Bruxelles (ca, de altfel, și abulic – ramolita administrație Biden) a importat cu brațele larg deschise barbaria, sub masca diversității și a multiculturalismului. Civilizația occidentală a trivializat imperativele morale, religia și tradiția.

A transformat bisericile abandonate în cluburi sau spații de cazare turistică. Nu mai există condamnare morală, nu mai există granița dintre bine și rău. Cele 7 păcate capitale sunt (trans)virtuți. Așa cum spunea rusul Dostoyevsky, când Dumnezeu este evacuat din om, totul este permis. Ce vedem în lumea de azi de la această catastrofă divino-umană ni se trage.

Oiropa a ajuns un spațiu făr’ de Dumnezeu. De aceea, vidul culturii anulării e umplut cu demonii progresist-globaliști. Despre asta ar trebui să fie dezbaterea curentă relativă la familie și libertate și responsabilitate. Despre infantilizarea lumii, despre „progresul” care presupune că, dacă pune turmele în „spații sigure”, le-a salvat. Ne așteaptă vremuri de mare restriște, în care trebuie să (re)învățam să fim raționali.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button