X

E o capcană! Valul de consecințe al intrării Orientului Mijlociu în „Războiul final”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Puțini oameni sunt familiarizați cu un micuț eveniment din jurul anului 1200 î. Hr., numit ”Colapsul Epocii Bronzului”, petrecut în regiunea cunoscută sub numele de Levant (iar acum drept Orientul Mijlociu). Majoritatea oamenilor au fost învățați că istoria și progresul merg în linie dreaptă și că fiecare generație îmbunătățește cultura și inovațiile generațiilor precedente. Această iluzie este construită în jurul unei viziuni asupra trecutului de tip Smithsonian. În realitate, istoria tinde să meargă într-un cerc sau, mai bine zis, într-o spirală, inovația ducând la ușurarea lucrurilor, ușurarea lucrurilor ducând la lene și corupție, iar corupția ducând la slăbiciune și colaps.

Din nou și din nou, omenirea ajunge un loc al bunăstării doar pentru a fi apoi aruncată înapoi. Supraviețuitorii construiesc apoi colibe din iarbă deasupra ruinelor vechilor imperii și o iau de la zero. De ce e importantă această catastrofă din Epoca Bronzului? Evident, pentru că istoria tinde să rimeze cu ea însăși.

Levantul din acel timp era bogat în civilizație și comerț, compus dintr-o mulțime de regate care reprezentau lumea cunoscută; egiptenii, babilonienii, minoicii, micenienii, hitiții etc. Aveau rețele economice vaste, agricultură, industrie și biblioteci cu scrieri. Apropierea regatelor a permis relații comerciale atât de extinse, încât această perioadă este adesea menționată de către istoricii moderni drept prima „economie globalizată” (vă sună familiar?).

Ceea ce a durat secole pentru a fi construit s-a distrus într-o singură generație, din pricina unei serii de dezastre. O „mega-secetă” a făcut ca unele regate fără resurse de apă consistente să piardă producția agricolă, ceea ce a dus la foamete și boli pe scară largă (da, clima se poate schimba dramatic, fără nicio legătură cu amprenta umană de carbon). Comerțul a fost perturbat de dispute interne, iar o invazie misterioasă a unui grup năvălitori numit „oamenii de pe mare” este documentată drept un factor principal al colapsului.

”Oamenii de pe mare” au atacat numeroase regate, dar mulți dintre ei erau totodată refugiați care inundau regiunea. Au perturbat culturi și economii și au transformat o serie de imperii în țărână. Toate acestea s-au întâmplat în mai puțin de 30 de ani. Din păcate, pentru că doar elitele acestor civilizații erau capabile să citească și să scrie, limbile lor și documentele istorice s-au pierdut.

Acest fapt a inițiat o epocă întunecată care a durat secole. Omenirea a fost dată înapoi, în esență, la punctul zero, în timp ce zgâria și supraviețuia printre templele și piramidele generațiilor anterioare. Probabil că se uitau la acele minunății în degradare ale arhitecturii de acum sute de ani și se întrebau „ce naiba s-a întâmplat cu noi?”

Nu totul a pierit, desigur. Dinastiile egiptene erau în declin, dar au reușit să reziste mult mai bine decât omoloagele lor din Levant. Cu toate acestea, evenimentul a reprezentat un regres pentru cunoașterea umană, ceea ce a fost dăunător. S-ar putea sugera că, dacă acest Colaps al Epocii Bronzului nu s-ar fi produs niciodată, am fi putut fi azi o specie spațială care călătorește printre stele.

Pe de altă parte, poate că aceste culturi erau atât de corupte încât era necesar să eșueze, astfel încât să poată fi construit ceva mai bun în locul lor?

Ce legătură au toate acestea cu starea Orientului Mijlociu de astăzi? Cititorii inteligenți văd cu siguranță unde ajung. Relațiile complicate și mecanismele comerciale ale Epocii Bronzului au dus la o mare bogăție și prosperitate, dar au fost teribil de fragile. Aceeași interdependență a dus la dispariția lor, când s-au prăbușit ca niște dominouri una peste alta.

Globalizarea și războaiele colectiviste de astăzi duc la o implozie similară la nivel mondial. Legăturile noastre iraționale cu complicațiile și cu economiile străine ar putea foarte bine să distrugă din nou civilizația. Gândiți-vă la ce urmează să vedem în timp ce războiul Israel/Palestina începe să se desfășoare…

Mai multe națiuni atrase în conflict

Dacă vă întrebați care va fi „surpriza din octombrie”, ei bine, acuma știți. Voi clarifica poziția mea cu privire la această situație: nu țin cu niciuna dintre părți. Îmi pasă de civilii nevinovați, dar în afară de asta războiul este irelevant. Sunt american și îmi pasă de America. Același lucru este valabil și pentru Ucraina și Rusia. Războaiele lor nu sunt războaiele noastre și sunt foarte suspicios de fiecare dată când liderii noștri politici încearcă să ne ademenească să alegem o tabără atunci când străinii încep să se împuște între ei. Pentru a rezuma: Toate războaiele sunt războaie ale ”băncii” (în sensul dat în jocul de ruletă, în expresii e tip ”banca câștigă” – n.n.).

Israelienii se bucură de banii noștri, dar au o istorie de operațiuni ilicite dovedite pentru atragerea noastră în război își amintește cineva de USS Liberty? (un atac din 8 iunie 1967, niciodată investigat de guvernul american, al marinei și aviației israeliene asupra vasului american USS Liberty în timpul Războiului arabo-israelian de 6 zile, varianta oficială fiind aceea a unei confuzii). Palestinienii și cea mai mare parte a lumii musulmane disprețuiesc Occidentul și creștinismul în general (și nu prea mă interesează cine a început, important e că culturile noastre sunt complet incompatibile și acest lucru nu se va schimba niciodată). Doar pentru că se întâmplă să găsim un teren comun pentru a lupta împotriva agendei nebunești trans, nu înseamnă că sunt dispus să accept o lege Sharia draconică în comunitatea mea.

Ambele tabere folosesc tactici care vizează în mod deliberat civilii. Nu vorbesc despre pierderi colaterale, așa cum se mai întâmplă în războaie, ci vorbesc despre grupuri care sunt implicate în mod conștient și dubios în planuri de genocid. Concluzia? Nu există „băieți buni” cărora să ne alăturăm. Este un spectacol complet de rahat de prostii tribale străvechi de care occidentalii ar trebui să stea departe.

Pentru cei care nu sunteți de acord cu mine, întrebați-vă acest lucru: sunteți cu adevărat dispuși să luați o pușcă și să zburați în Israel sau Gaza pentru a lupta și a muri pentru vreuna din părți? Dacă da, atunci faceți-o și nu mai cereți altora să o facă pentru voi. Dacă nu, atunci tăceți.

Dar iată ce se va întâmpla: sistemul va căuta să forțeze implicarea americanilor și europenilor în aceste războaie indiferent de ce credem noi. Presa corporativă și unii lideri politici sugerează deja că recentul atac la scară largă asupra Israelului a fost planificat de guverne din afara Gazei. Unii acuză Iranul, iar alții acuză Libanul. Din cantitatea mare de filmări ale atacului pe care le-am examinat, nu am nicio îndoială că altcineva decât palestinienii a orchestrat evenimentul. Tactica era mult prea avansată și mult prea coordonată; palestinienii nu au fost niciodată atât de deștepți când vine vorba de strategia militară.

Cine a redactat scenariul atacului este cu totul o altă întrebare. Până acum există o mulțime de zvonuri, dar nu există și dovezi concrete care să conducă la vreun guvern anume. O altă mare întrebare este cum au reușit palestinienii să organizeze toate acestea și să execute invazia fără ca serviciile de informații israeliene să știe despre asta. Mossad-ul este cunoscut a fi una dintre cele mai intruzive și mai răspândite agenții secrete din lume, și cu toate astea a fost surprins complet nepregătit de acest atac fără precedent? Nu cred.

Îmi amintesc de evenimentul din 11 septembrie 2001 și de seria ciudată de eșecuri ale serviciilor de informații care l-au precedat. Îmi amintesc, de asemenea, de minciunile, propaganda și reacția dată în răspuns, care au dus la două decenii de război fără sens.

O să o spun aici – în câteva săptămâni vom auzi rapoarte că mulți dintre soldații implicați în incursiune nu erau palestinieni. Se va pretinde că unii dintre ei erau din Iran, Siria, Liban etc. Vor exista informații care spun că Iranul a fost un susținător major al planului (The Wall Street Journal susține deja că aceasta este situația în cazul de față, dar nu a furnizat nicio dovadă convingătoare, încă).

Un grup de portavioane americane este acum în drum spre regiune, iar acesta este doar începutul. Europenii vor fi presați să intre în război, neoconservatorii americani, în special, vor umple locul de propagandă care ne spune că „atacul asupra Israelului este un atac asupra SUA”. Va fi foarte asemenea retoricii folosite de neo-conservatori și de progresiști în timpul invaziei inițiale a Ucrainei, dar totul amplificat de o mie de ori. Ca să fie clar, atât Biden, cât și Trump au zornăit săbiile și au testat apele războiului, așa că să nu credeți că vom putea evita acest lucru pur și simplu votând pe vreunul.

Fronturi multiple

Israelul va transforma Gaza în praf și ruine, nu există nicio îndoială în acest sens. O invazie terestră va întâlni mult mai multă rezistență decât par israelienii să se aștepte, dar Israelul controlează aerul și Gaza este o țintă fixă ​​cu un teritoriu limitat. Problema pentru ei nu sunt palestinienii, ci multiplele fronturi de război care se vor deschide dacă vor face ceea ce consider că sunt pe cale să facă (o tentativă de ”igienizare”). Libanul, Iranul și Siria se vor implica imediat, iar Israelul nu va putea să le înfrunte simultan pe toate – israelienii și-au luat șuturi în fund numai de la Liban în 2006.

Acest lucru va duce la cereri inevitabile de intervenție a SUA/UE în sprijinul lor.

Orient vs Occident

În funcție de amploarea reacției vestice, națiunile BRICS se pot simți determinate să se implice. Acest lucru poate să nu se întâmple automat, dar există o șansă  bună. Rusia are tratate strategice de securitate cu Iranul și Siria. China are numeroase interese economice și influență în regiune, fiind cel mai mare importator/exportator din lume.

Aceste națiuni ar putea riposta cu același tip de război financiar pe care l-a folosit Occidentul împotriva Rusiei – cu China și BRICS tăind dolarul ca monedă de rezervă mondială. Acest lucru s-ar adăuga la inflația paralizantă pe care o experimentăm deja.

Atacurile teroriste și steaguri false

Dacă ați crezut că lucrurile au părut ciudat de liniștite pe frontul terorismului în ultima vreme, asta s-a terminat. Aș fi șocat dacă vor mai trece șase luni fără atacuri – și nu doar unul – în conexiune cu grupurile islamice. Unele dintre ele vor fi reale, iar altele vor fi puse în scenă, și a spune care este autentic și care este regizat va fi dificil.

Chestia este că granițele larg deschise din vest au făcut acest lucru mult mai probabil și elitele sistemului știu asta. După părerea mea, a fost unu lucru binevenit pentru ele. Dacă vor putea convinge cel puțin un musulman nebun să arunce în aer un mall sau un stadion de fotbal, ei vor avea toată pârghia de care au nevoie pentru a păcăli americanii pentru a intra într-un alt război la sol în Orientul Mijlociu. Va fi, oare, nevoie să „luptăm cu ei acolo, ca să nu fim nevoiți să ne luptăm cu ei aici”, cum ni s-a mai spus? Asta e o gândire de gunoi. În primul rând nu ar trebui să-i lăsăm aici.

Europa, în special, se joacă cu focul. Guvernele naționale și UE au invitat zeci de milioane dintre acești oameni la ușile lor, iar acum se confruntă cu dificultăți serioase. Există comunități întregi supuse Legii Sharia în toată Europa, există milioane de bărbați musulmani de vârstă militară cu toate datele de a face un mare rău. Și, în prezent, milioane de progresiști radicali îi încurajează, crezând că aceasta este o formă de „decolonizare”.

Închiderea strâmtorii Hormuz, creșterea vertiginoasă a prețurilor petrolului

Am avertizat despre acest scenariu de mulți ani; a fost doar o chestiune de timp până când tensiunile cu Iranul le-au dat un motiv iranienilor pentru a închide strâmtoarea Ormuz și a opri 30% din toate exporturile de petrol din Orientul Mijlociu către restul lumii. Rețineți că Europa suferă de o inflație energetică extinsă, în parte din cauza crizei economice și, de asemenea, din cauza sancțiunilor împotriva Rusiei.

Biden a încercat să ascundă inflația aruncând petrol din rezervele strategice pe piață, dar acum aceste rezerve sunt cele mai scăzute din 1983. În mod convenabil, acest lucru s-a întâmplat chiar înainte de atacul asupra Israelului. Rezervele noastre se epuizează pe măsură ce mergem la război. Prețurile petrolului și benzinei vor exploda dacă Iranul este implicat în atacul Israelului. Iranul va arunca câteva petroliere gigantice în Ormuz, le va scufunda și va face strâmtoarea impracticabilă luni de zile. Să nu vă mirați când vom vedea 200 de dolari pe barilul de petrol anul viitor, ceea ce se va traduce la aproximativ 7 dolari pe galonul de benzină sau chiar mai mult, pentru o mare parte din SUA.

Un impuls pentru o nouă conscripție

Să fim sinceri, cifrele actuale de recrutare din SUA sunt o glumă, iar transformarea armatei noastre într-una woke o face mai slabă cu fiecare lună. Niciun cetățean american cu o mentalitate legitimă de războinic sau cu aptitudini de luptă nu va participa voluntar la acel spectacol de circ care a devenit armata americană. Sistemul va încerca să ofere conservatorilor și patrioților viziuni de tipul „luptă în lupta bună pentru familie și țară”, dar cei mai mulți nu vor mai accepta. În tentativele de a aprinde cât mai multe fronturi împotriva Rusiei, Chinei și Orientului Mijlociu, elitele sistemului vor începe să vorbească despre un nou sistem de încorporare.

Convingerea mea este că acest lucru va eșua lamentabil și mai degrabă ar declanșa un război civil, decât să umple rândurile armatei sau ale pușcașilor marini, dar s-ar putea ca sistemul să aibă o schemă pentru a face față acestui rezultat…

Acesta să fie adevăratul motiv pentru care oficialii americani încurajează invazia migranților?

Realitatea este că America are propria sa invazie de care să se ocupe. În timpul Colapsului Epocii Bronzului, anumite imperii (cum ar fi Egiptul) au supraviețuit folosind o tactică ciudată – în loc să lupte împotriva hoardelor invadatoare de refugiați, nomazi și oameni de peste mare, i-au angajat pe aceștia și i-au introdus în poziții importante în cadrul armatei lor. Conducătorii autoritari corupți au descoperit în cele din urmă că se confruntau cu o amenințare mai mare din partea propriilor țărani înfometați decât din partea celor veniți din afară, așa că i-au alăturat lor pe aceștia din urmă, pentru a înăbuși rebeliunile locale.

Acest lucru e posibil să nu fie la fel de util în Europa, dar în America mă întreb dacă nu cumva aceasta a fost intenția de la început; să aducă milioane de străini de vârstă militară cu puțină simpatie pentru cultura existentă, apoi, în mijlocul colapsului și al conflictului, să le ofere cetățenie automată și beneficii dacă se înscriu în armată. Nu la scara mică pe care o oferă guvernul federal astăzi, ci la o scară enormă pe care nu am văzut-o niciodată până acum.

Poate că planul a fost dintotdeauna să lase porțile deschise și să permită ilegalilor să pășească înăuntru, astfel încât să poată acționa ca un contingent de mercenari pentru a lupta în războaie exterioare sau împotriva cetățenilor americani în cazul în care ar începe o rebeliune…

Planul C

Momentul conflictului din Israel este incredibil de benefic globaliștilor, iar acest lucru ar putea explica eșecul bizar al serviciilor de informații al Israelului. Așa cum liderii americani și britanici aveau cunoștințe prealabile despre un potențial atac japonez asupra Pearl Harbor în 1941, dar nu au avertizat pe nimeni pentru că voiau să-i oblige pe americani să lupte în al Doilea Război Mondial, incursiunea palestiniană are un scop similar.

Pandemia covid și mandatele de vaccinare nu au reușit să obțină rezultatul dorit al unei tiranii medicale globale. Războiul din Ucraina nu a dus la rezultatele dorite – solicitările șoimilor războiului pentru bocanci în teren împotriva Rusiei s-au destrămat. Oare să fie acesta doar Planul C?

Elitele instituționale par în mod deosebit obsedate să-i convingă pe conservatorii și patrioții americani să participe la haos; există o serie de neoconservatori și chiar câteva presupuse personalități din mass-media orientată spre libertate care cer americanilor să răspundă la chemarea sângelui în Israel. Unii au descris conflagrația viitoare drept „războiul pentru a pune capăt tuturor războaielor”.

Cred că adevăratul război trebuie să înceapă cu adevărat, iar acesta este războiul pentru a-i face pe globaliști să dispară. Ei vor să mergem să luptăm peste ocean în mlaștini nesfârșite, în speranța că ne vom stinge. Și când o vom face, nu va mai rămâne nimeni care să li se opună. Este o strategie previzibilă, dar succesul ei este îndoielnic. Un alt fapt interesant despre Colapsul Epocii Bronzului – elitele au fost printre primele grupuri care au fost distruse după ce sistemul s-a defectat.

Brandon Smith

Traducere după https://alt-market.us/its-a-trap-the-wave-of-repercussions-as-the-middle-east-fights-the-last-war/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. ,,Tu sa iei bine seama!

    Cand a aparut cheatiunea cu buletinele electronice, domnul A. si-a facut foarte multe probleme pentru ca a auzit diferite pareri de la multi oameni si n-a putut sa inteleaga unde se afla adevarul. De aceea s-a hotarat sa-l viziteze pe Batranul Paisie si sa-l intrebe despre acestea si despre numarul 666.

    Batranul, printre altele, i-a explicat si urmatoarele:

    – Numarul acesta este a lui Antihrist si in nici un caz omul nu trebuie sa primeasca acest buletin electronic. Chiar si cardurile de credit nu trebuie sa le primim, pentru ca in spatele liniei magnetice negre pe care o au, se afla codul si sistemul grafic cu numarul 666. Acestea insa nu se vad cu ochiul liber, doar computerul electronic le poate citi. Tu sa iei seama bine si sa nu fii atras de ceea ce zice unul si altul, pentru ca fiecare este liber sa zica ceea ce doreste, insa noi trebuie sa ne supunem auzul nostru doar vointei lui Dumnezeu si invataturii aflate in Sfintele Scripturi.

    Iti voi da un exemplu, ca sa intelegi in ce masura trebuie sa luam aminte:

    Ca un copil sa devina crestin, ce-i spune preotul nasului sa zica? ,,Ma lepad de satana!” Cel mic nu zice nici da, nici nu, ci doar plange. Atunci ce face preotul? Il cufunda in apa si citindu-i rugaciunile, Se coboara asupra lui Duhul Sfant si devine crestin, avand astfel pentru totdeauna cu el harul dumnezeiesc.

    Daca cineva nu arata atentia cuvenita, cand este cipuit chiar si din nestiinta, pleaca de deasupra lui harul lui Dumnezeu si intra in loc lucrarea demonica. Si pentru ignoranta care s-a facut pricina pecetluirii greseste el insusi, deoarece nu s-a ingrijit sa afle din timp ceea ce Profetii, Apostolii si Domnul ne-au instiintat despre toate lucrurile acestea. Insa ce ne va zice Domnul cand Ii vom spune ca n-am stiut? Fatarnicilor, fata cerului cunoasteti si o deosebiti, semnele vremurilor insa nu puteti sa le cunoasteti? (Matei 16,3).”

    ,,Noile buletine si cardurile cetatenilor

    -Avva, cineva a zis: ,,Cum folosim bancnota de 5000 de drahme cand are deasupra 666? La fel va fi si cu buletinul!”

    -Bancnota de 5000 de drahme este un mijloc de plata, si lira englezeasca are pe ea pe regina Victoria, acest lucru nu ma deranjeaza! ,,Da-i Cezarului ceea ce este al Cezarului!” spune Scriptura. Aici, insa, este vorba de buletinul meu, este ceva personal, nu este moneda. Buletinul inseamna identitate, asa cum se traduce si cuvantul. Adica cineva se identifica cu cele pe care le declara. Deci, ei il pun acolo pe diavol si eu sa semnez ca-l primesc. Cum sa fac aceasta?

    -Gheronda, ce legatura are acest buletin cu pecetea?

    -Buletinul nu este pecetea, este introducerea pecetii.”

    ,,Modul inselator de introducere a pecetii

    Incetul cu incetul, dupa card si buletin, adica dupa ,,indosariere”, vor inainta cu viclenie spre pecete. Prin diferite mijloace perfide ii vor sili pe oameni sa primeasca pecetea pe frunte sau pe mana. Vor forta lucrurile si vor zice: ,,Veti lucra doar cu cardurile, banii se vor desfiinta!” Si omul va face cumparaturi, va da cardul la magazin, si vanzatorul va primi contravaloarea prin banca. Cel care nu are card nu va putea nici sa vanda, nici sa cumpere.

    Pe de alta parte vor incepe sa faca reclama ,,sistemului perfect”, pecetluirea cu raze laser a numarului 666 pe mana sau pe frunte, care nu va putea fi vazuta cu ochiul liber. In acelasi timp, la televizor vor arata ca unul a furat cardul celuilalt si i-a luat banii din banca si vor afirma sus si tare: ,,De aceea mai sigura este insemnarea cu laser, pusa pe mana sau pe frunte, pentru ca doar detinatorul isi stie numarul. Insemnarea este sistemul cel mai perfect! Astfel nimeni nu poate sa-ti fure capul, nici mana, nici sa vada insemnarea”. De aceea ii lasa acum pe talhari si pe raufacatori sa atace.”

    Pecetea este egala cu lepadarea

    ,,In timp ce evanghelistul Ioan vorbeste limpede in apocalipsa despre pecetluire, unii nu inteleg. Ce sa le spui? Din nefericire, omul aude o gramada de prostii, de la asa numitii ,,gnostici” de astazi. Unul zice: ,,Eu voi primi buletinul cu 666, dar voi pune si o cruce!” Altul spune: ,,Eu voi primi pecetea pe frunte, dar voi face si o cruce pe frunte!” si o gramada de nesabuinte asemanatoare.

    Ei cred ca se vor sfinti in acest fel, in timp ce acestea sunt inselari.”

    ,,A stiut evanghelistul Ioan ce va face diavolul! Inainte cu doua mii de ani a scris in Apocalipsa ca oamenii vor fi pecetluiti cu numarul 666. Aici este intelepciunea: Cine are pricepere, sa socoteasca numarul fiarei, ca este numar de om. Si numarul este sase sute saizeci si sase (Apocalipsa 13,18).”

    ,,Lepadarea de Hristos va fi constienta!”

    ,,Nu exista indoiala ca traim vremurile cele din urma! Si una dintre cele mai puternice marturii este faptul ca toti credinciosii si necredinciosii prevad limpede, chiar in ignoranta lor ca ceva se pregateste si ceva foarte serios urmeaza sa se intample. Sunt siguri ca se finalizeaza un eveniment decisiv pentru istoria lumii in taina deplina. Mai mult sau mai putin, asa simtim toti!”

    Sfantul Paisie Aghioritul (Semnele vremurilor din urma)

    P.S. Sa privim la ce se intampla in jur, caci multe se petrec sub ochii nostri. Incepeti prin a va arunca cardurile in ,,focul cel vesnic”.

    Doamne ajuta!

    1. “Ca un copil sa devina crestin, ce-i spune preotul nasului sa zica? ,,Ma lepad de satana!” Cel mic nu zice nici da, nici nu, ci doar plange. Atunci ce face preotul? Il cufunda in apa si citindu-i rugaciunile, Se coboara asupra lui Duhul Sfant si devine crestin, avand astfel pentru totdeauna cu el harul dumnezeiesc.”
      Daca spuneți ca are harul Duhului Sfânt cu el după botez, de ce ne lovim de aveste probleme in viață? Nu cumva pentru că interpretăm cuvântul Evangheliei cum ne convine? Iisus a spus sa ne învețe si apoi sa ne boteze, având obligația sa respectăm toată învățătura, toate legile lui Dumnezeu. Doar atunci ești creștin cand faci voia Lui. Apocalipsa este despre indreptarea lumii de azi.

  2. Lista de chestii cumoscute impanata cu etichetari/concluzii personale dar ne-valide…”povestita” in nota aroganta de catre – se putea altfel? – un egoist.
    … il f-te grija de pretul petrolului, n-are treaba cu dreptatea.
    Si de dolar-asul lui…. prin care toata slabicunea/ineficienta Americii e transferata p-limii, … “export de inflatie”.
    Ca inflatia are aceeasi mama cu dobanda bancara = camata financiara si cu profitul = camata comerciala… asta nu il intereseaza – lui sa-i fie bine!

    Lucrurile sint mult mai simple iar legile fizicii se aplica in continuare:
    “for every action (force) in nature there is an equal and opposite reaction”

    Ce credinta are unul si ce patima impartaseste ii modeleaza mintea si fapta.

    Chipurile ii pasa de suferinta… triburilor care se lupta… fariseism in forma “simpla”. ca Maia Morgenstern si alti auot-expusi drept… “sensibilisti”.

    Noi am luat-o-n barba “fara violenta”.
    Azi, consider ca am fost atat de inselati… trebuia sa facem scut viu sa-l aparam pe … tiran care ne rupsese de marxism si ne scapase de camata “jidanului international” – da’ eram prea prosti sa ne spuna, ca tot nu intelegeam. Jidanimea de la Europa libera si Vocea Americii ne manipulau mintea ca babele, tigancile care “dau in ghioc” ori ne prezic prostiile cu zodiile (stele care se vad dar nu sint…) si horoscoapele.
    ———————————————————–
    TIRAN s., adj. (POL.) 1. s. despot, satrap.
    DESPOT s.m. 1. (Ist.) Suveran cu puteri absolute, care guverna arbitrar, după bunul său plac, neîngrădit de nici o lege; tiran. ♦ (Fig.) Om tiranic, excesiv de autoritar cu ceilalți. 2. Guvernator autonom al unei provincii din Imperiul bizantin.
    SATRAP s., …
    1. Guvernator al unei satrapii, cu puteri nelimitate.

    Cui nu i-a convenit a adus intelesuri “urate”… ca sa ne trimta cu gandul unde au vrut “ei”, ca e ceva rau… azi ii zice “leadership” – un sef castrat.
    ————————————————————
    Vom vedea si mai multi moralisti cu aparenta de neutralitate dar care ascund adevarul – sa nu bagam de seama “scanteia”… cine a scos sabia!
    In modul asta sta-a-a-m cu mintea “la rezerva” timp in care “copiii minciunii” casapesc crezandu-se personaje biblice re-cucerind Canaanul. Pe care oricum NU l-au cucerit.

  3. Târăsc Europa în război, pentru politicile de agresiune teritorială ale lui Yezreel, pe care le duce de 3 milenii și jumătate în zona respectivă.Poate -poate li se înfundă acum, cu mână Persană, Roș-eană și cu gheara Dragonului Asiei !!!

  4. E un troc razboiul ala.Ca sa se distraga atentia.Ia uitati-va voi ce se intampla acum la Ukraina:amerplozii aduc rachete cu raza lunga.
    Ce se mai intampla in Romanica,asa pe neve?De doua zile au dat legea infiintarii politiei militare care Va Intra In Vigoare Peste 90 de zile(zic ei) adica Fix pe 15 ianuarie de ziua nasterii marelui geniu Mihai Eminescu.Aceasta “lege” prevede ce o sa faca cu confiscarea caselor.Nu va da nimic de banuit fraza:” zona militara restrictionata temporar”?Conform lor,zona militara restrictionata temporar poate fi:intreg teritoriul Romaniei,intreg teritoriul unui oras,intreg teritoriul unei comune cu terenul arabil si pasunile aferente;zona militara restrictionata temporar(fara anuntul prealabil al cetatenilor Romaniei sau strainilor care locuiesc pe teritoriul Romaniei sau pe teritoriul orasului/comunei ca “zona militara restrictionata temporar”) poate fi piata victoriei,piata unirii,locurile unde poti face proteste;zona militara restrictionata temporar poate fi orice padure,munte(iar tu ca si cetatean te poti trezi arestat pt ca nu stiai ca ai patruns”conspirativ”,cum zic ei in lege pe locul acela) si astfel vor putea fura linistiti bogatiile muntilor si padurile Romaniei.Dragi romani,destupati-va.Ce a fost militia din anii 48-50-57 care a arestat si bagat in inchisori spuma Romaniei?Ce a fost?Hai sa vexem daca unul macar stie.A fost POLITIA MILITARA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button