X

ULTIMA ORĂ! Un nou REFERENDUM pentru FAMILIE și pentru protejarea plăților în NUMERAR, menționate în Constituție

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele CNC AUR, Claudiu Târziu, a solicitat, luni, organizarea unui referendum cu două teme de interes major pentru România, familia și plățile în numerar.

„În urmă cu cinci ani, pe 6-7 octombrie 2018, avea loc referendumul pentru familie, care a eșuat din lipsă de participare la vot, deși peste 90% au răspuns „da”. Era necesară o prezență de peste 30% dintre alegători și nu a fost atins acest prag.

La inițiativa Coaliției pentru Familie, care a strâns peste trei milioane de semnături de la cetățenii români în acest scop, a fost organizat atunci un referendum pentru modificarea Constituției României în sensul definirii mai clare a noțiunii de căsătorie ca fiind „uniunea dintre un bărbat și o femeie”.

Așa cum se știe, împotriva referendumului și a inițiatorilor lui s-a dus o campanie înfiorătoare de denigrare, în presă și dinspre organizațiile neguvernamentale cu finanțare externă, iar votul a fost boicotat de PSD, PNL și USR.

Între falsele argumente aruncate atunci pe piață a fost și acela că nu există motive să ne temem că instituția căsătoriei va fi pervertită prin lege și că, prin urmare, aceasta n-ar avea de ce să fie apărată de Constituție.

De cinci ani încoace, avem periodic noi dovezi că se încearcă denaturarea noțiunii de căsătorie, în conformitate cu propaganda lgbtqxyz, iar prin aceasta și demantelarea instituției sacre a familiei, înțeleasă ca uniunea dintre un bărbat și o femeie, care pot da naștere la prunci și care se află sub binecuvântarea divină.

Recent, CEDO a dat o decizie prin care forțează România să recunoască cuplurile de același sex, care se află în parteneriat civil sau altă formă legală de „căsătorie” în alte state.

Iar de Sfânta Parascheva, pe 14 octombrie a.c., va avea loc la București o altă manifestație de stradă a comunității lgbtqxz…

În acest context, consider că este imperios necesară declanșarea procedurii pentru o nouă inițiativă cetățenească privind modificarea Constituției în sensul definirii mai limpezi a căsătoriei.

Și, dacă tot îl facem pe aceasta și trebuie să strângem minimum 500.000 de semnături, am putea cere, în cadrul aceluiași referendum și un vot pentru introducerea în Constituție a unei prevederi care să interzică dispariția banilor fizici și să stipuleze obligativitatea plăților și în numerar – după modelul altor țări, care vor să-și apere moneda și libertatea.

Avem datoria să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne păstra modul de viață, libertatea, inclusiv cea de conștiință, credința, instituțiile fundamentale ale societății și tot ceea ce ține de normalitate.

Cred că, de această dată, referendumul, care poate avea loc odată cu unul dintre tururile de alegeri de anul viitor, va fi validat prin prezența unei largi majorități a românilor. Iar dacă guvernul PSD-PNL va refuza să-l organizeze, o va face AUR, imediat după preluarea guvernării, în 2024.

Ce părere aveți, pornim acțiunea pentru un nou referendum?”, a transmis, luni, pe Facebook, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Să nu fie iar vreo mânărie ascunsă defapt…trebuie citit cu atenție! Toți sunt la fel,trebuie avut mare grijă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE