X

Hashtagiștii și-au schimbat părul…

La o țigară, răsfoind… Biblia

Iată ideologia noului tip de #rezist, care confiscă anumite repere suveraniste, dar în rest e progresist sadea:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

1.  Credința explicită în ”pământul plat” nu va fi permisă pe pagina mea.

2. Am toleranță 0 față de antisemitism. Mascarada cu ”antisionismul” nu ține.

3. Dacă admiri pe Corneliu Zelea Codreanu, pe mareșalul Ion Antonescu, sau pe Stalin, sorry, nu putem fi prieteni.

4. Dacă ești vreun anticomunist din ăla, de anii 90 care vede peste tot ”comunism” rău și nu înțelege lucrurile nuanțat, nu avem ce discuta.

5. Nici dacă ești comunist asumat, visezi la revoluții bolșevice sau alte tâmpenii, nu știu de ce ar trebui să pierdem vremea unul cu celălalt.

6. Dacă crezi că papa e antihristul, Biserica Catolică e instrument satanic, iezuiții ”e răi” și Opus Dei e ca în cartea lui Dan Brown, sigur nu avem ce să ne spunem.

7. Dacă despre masonerie ai niște opinii de broșurici care văd peste tot conspirații antihristice, la fel, e bine să ne ignorăm civilizat.

8. Dacă ești ferm convins că la Davos se dă ora exactă a lumii sau imbecilități de tipul celor de la Qanon, e bine să ne evităm.

9. Dacă crezi în Arsenie Boca, lumina de la Ierusalim, colivele care te scot din iad, aghesme nestricăcioase și, în general, într-un dumnezeu făcător de minuni ieftine, să știi că eu nu cred și ne vom certa. Deci mai bine evită-mă.

10. Nu cred în chemtrailși și nu am de gând să pierd vremea cu țăcăniții care cred în asta.

11. Am fost contra vaccinării obligatorii și apartheidului medical din perioada pandemiei covid, dar asta nu mă face nici anti-vaccinist, nici adeptul teoriilor că medicii vor să ne omoare ca să…ne ia organele sau nu știu ce. Deci evită-mă dacă crezi tâmpeniile astea.

12. Nu cred că dacii ar fi fost vreun popor superior, nu cred că vorbeau nici latina, nici mama limbii latine. Nu cred că istoria poporului meu trebuie mitologizată. Dacă tu ești cu Dumitru Almaș și filmul Burebista, să știi că nu o să îți fie bine pe pagina mea.

13. Sunt patriot dar nu sunt naționalist. Ba chiar consider naționalismele ca fiind ideologii periculoase. Ești naționalist? Nu ne vom înțelege.

14. Consider că Rusia are dreptate în războiul din Ucraina și cred că SUA este o superputere mondială toxică. Cred că Occidentul colectiv este într-un proces ireversibil de degenerare și cred că, dacă va mai fi un viitor, acesta va aparține unei alte ordini mondiale, decise la Beijing și Moscova. Dacă ești din ăia care cred că SUA e salvatoarea lumii, nu avem de ce să pierdem vremea împreună.

15. Cred în democrație. Planurile cu dictaturi salvatoare pentru România nu intră în viziunea mea cu privire la viitor.

16. Și AUR, și SOS, îmi par caricaturi politice și nu accept admiratori ai lui Simion sau ai doamnei Șoșoacă care să le facă campanie pe pagina mea. Nu mai vorbesc de pijamalele verzi cu haină de piele, ale lui TârnoveanuL și alți isterici.

Acestea fiind spuse, cine vrea să îmi ceară prietenia să se gândească de două ori.

Iar ”prietenii” care se regăsesc în punctele de mai sus sunt rugați să plece de bună voie și nesiliți de nimeni. Sau să se abțină.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button