X

PSD și PNL cresc taxele ca să își acopere hoțiile

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PSD și PNL au crescut astăzi taxele prin asumarea răspunderii guvernului Ciolacu în Parlament, pentru a-și acoperi hoțiile. Miliarde de euro s-au furat în timpul pandemiei, iar mai nou se pare că prin mascarea ajutoarelor pentru Ucraina, guvernul lui Iohannis fură miliarde din banii românilor.

Jaful din bani publici este la ordinea zilei, iar pentru majoritatea contractelor baronii PSD și PNL încasează TVA-ul pungășiei. Nici o lucrare fără taxă de 10% pentru bandiții care conduc țara. Odată ce au ajuns la fundul sacului, golanii de la Palatul Victoria, în frunte cu Marcel Ciolacu au decis să pună jugul pe români prin noi taxe și biruri.

Ei trăiesc cu pensii speciale și salarii de mii de euro lunar în timp ce noi murim de foame cu salarii și pensii de mizerie. Această clică mafiotă nu mai are scrupule. Țara au îndatorat-o cu peste 150 de miliarde de euro. O să plătim și noi și copiii copiilor noștri datoriile făcute de guvernele Orban, Cîțu, Ciucă și Ciolacu.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button