X

Wall Street Journal: Zelenski i-a înfuriat pe liderii americani și europeni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Critica obișnuită a președintelui ucrainean Vladimir Zelensky la adresa aliaților occidentali i-a înfuriat pe liderii americani și europeni, scrie jurnalistul Wall Street Journal , Daniel Michaels.

„În ultimul an și jumătate, Zelensky i-a înfuriat pe oficialii ONU, argumentând că Consiliul de Securitate trebuie să acționeze împotriva Rusiei sau să ia în considerare dizolvarea”, se spune în articol.

Potrivit lui Michaels, liderul ucrainean l-a înfuriat pe președintele american Joe Biden și pe consilierii săi când a numit absurdă reticența aliaților de a accepta republica în Alianța Nord-Atlantică. Acest lucru s-a întâmplat în timpul summitului NATO de la Vilnius din 11-12 iulie.

Șeful Casei Albe a fost atât de iritat încât a vrut să elimine orice mențiune despre candidatura Ucrainei din comunicatul summit-ului, scrie jurnalistul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button