X

Președintele Poloniei pune la punct Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ucraina ar trebui să își amintească de faptul că primește ajutor din partea Poloniei, a declarat marți președintele polonez, pe fondul unei dispute tot mai acute între cele două țări în legătură cu importurile agricole, relatează Reuters.

În timp ce Polonia rămâne un susținător ferm al Ucrainei în fața invaziei rusești, cele două țări au fost în dezacord cu privire la recenta prelungire de către Polonia a interdicției privind importurile de cereale ucrainene, despre care Varșovia spune că este necesară pentru a-și proteja fermierii. Kievul a ripostat și a amenințat că se va adresa instanțelor de arbitraj al Orgnizației Mondiale a Comerțului.

„Ar fi bine ca Ucraina să își amintească de faptul că primește ajutor din partea noastră și să își amintească de faptul că suntem și noi o țară de tranzit către Ucraina”, a declarat președintele Andrzej Duda reporterilor de la New York, după un discurs în fața Adunării Generale a Națiunilor Unite.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button