X

Putin “salvatorul”: Purtarea măștilor a devenit din nou obligatorie în Guvernul Rusiei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Decizia a fost luată în urma unei creșteri sezoniere a infecțiilor virale respiratorii acute, gripă și COVID-19, conform TASS.

MOSCOVA, 16 septembrie. /TASS/. Purtarea măștilor, precum și alte măsuri preventive au fost din nou făcute obligatorii în Casa Guvernului Rusiei din cauza unui val sezonier al răcelilor, gripei și Covid, a declarat cabinetul de miniștri pentru TASS.

„Măsuri de prevenire suplimentare, inclusiv purtarea măștilor, sunt introduse temporar în sediul Guvernului. Decizia a fost luată în urma unei creșteri sezoniere a infecțiilor virale respiratorii acute, gripă și COVID-19”, a spus purtătorul de cuvânt.

Cabinetul se așteaptă ca restricțiile temporare „vor contribui la menținerea unei situații epidemiologice favorabile”.

Inițial, purtarea măștilor a fost făcută obligatorie în guvern la izbucnirea pandemiei, încă din 2020. Cu toate acestea, din aprilie, purtarea măștilor și a altor măsuri similare nu a fost obligatorie, dar a rămas recomandată.

Anterior, RBC a anunțat revenirea restricțiilor anti-epidemie în Camera Guvernului. Potrivit grupului media, purtarea măștilor va fi introdusă  pe 18 septembrie, contactul față în față între membrii personalului va fi limitat și numărul deplasărilor de muncă în străinătate și în țară va fi redus.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button