X

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis: „Fără obligativitatea măștilor, fără măști pentru copiii din școli, fără obligativitatea vaccinului C0VID”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

DeSantis a promis că Florida nu va închide temporar școlile și nici nu va impune purtarea de măști din cauza creșterii recente a cazurilor de COVID-19.

„Omenirea se îndreaptă din nou spre această nebunie”, a spus DeSantis. „Pe măsură ce vedem că aceste lucruri sunt orchestrate, trebuie să existe o ripostă”.

La scurt timp după conferința de presă de joi, responsabilii de campania sa prezidențială au trimis un e-mail susținătorilor săi în care promitea să „riposteze la fiecare încercare falsă a stângii de a extinde controlul guvernamental” atunci când vine vorba de restricțiile și măsurile invocate sub pretextul COVID-19.

DeSantis a apărut în acea seară la Fox News, afirmând tranșant: „Fără obligativitatea măștilor, fără măști pentru copiii din școli, fără obligativitatea vaccinului COVID”.

Pe contul său de Twitter, DeSantis a reiterat că se va opune „statului securist biomedical”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button