X

Arafat, vizat de o percheziție a Parchetului European la Inspectoratul General al Aviației

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parchetului European efectuează percheziții, marți dimineața, la Inspectoraul General al Aviației din Ministerul de Interne, au declarat surse judiciare. Potrivit acestora, sunt anchetate achiziții din fonduri UE.  Cercetările sunt in rem, adică sunt anchetate fapte, nu persoane.

Inspectoratul General de Aviaţie (I.G.Av.) este unitatea centrală de aviaţie a Ministerului Afacerilor Interne, care se află în coordonarea secretarului de stat şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, fiind o structură militară independentă, cu personalitate juridică şi competenţă teritorială generală, care asigură suportul aerian pentru executarea tuturor atribuţiilor specifice ce revin structurilor ministerului.

Inspectoratul General de Aviație ese condus de general de flotilă aeriană Cătălin-Paul Dache, inspector general. IGAv se află în coordonarea șefului DSU, Raed Arafat.

Context

Procurorii DNA au anunțat în luna iunie că au început urmărirea penală a mai multor șefi din Inspectoratul General de Aviație (AGAV) al Ministerului de Interne, potrivit unui comunicat al instituției.

Aceștia sunt acuzați că au plătit reparații neexecutate, cu un prejudiciu de 23 de milioane de lei.

Printre cei urmăriți penal se numără și generalul Cătălin Paul Dache,

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button