X

Djokovic – nevaccinat – câștigă US Open sponsorizat de Moderna și primește premiul pentru „Lovitura Moderna a zilei” (Moderna Shot of the Day)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Novak Djokovic a primit în mod hilar premiul pentru „Lovitura Moderna a zilei” (“Moderna Shot of the Day”-  în engleza “shot” fiind folosit si pentru “injecție”) de la gigantul farmaceutic Moderna după triumful său de sâmbătă la US Open, scrie FoxNews.

Novak Djokovic l-a învins pe Daniil Medvedev în seturi consecutive pentru a câștiga US Open duminică seara. Împreună cu a patra victorie în Flushing Meadows, el a primit și o altă distincție în timpul meciului.

O lovituraă a lui Djokovic a fost numită „Moderna Shot of the Day”. Lovitura a fost revenirea lui Djokovic la Medvedev, care și-a trimis propria minge în plasă si a adus victoria sârbului – al 24-lea titlu de Grand Slam din cariera sa.

Cu toate acestea, ironia loviturii lui Djokovic nu le-a scăpat utilizatorilor rețelelor de socializare care au urmărit US Open. Aceasta a fost prima apariție a lui Djokovic la turneul US Open de când SUA au ridicat reglementările privind vaccinul împotriva coronavirusului. Djokovic nu a putut juca la turneul de anul trecut pentru că nu a facut vaccinul.

Moderna, unul dintre cei mai mari producători de vaccinuri COVID-19, a fost sponsor la US Open anul acesta Moderna  iar compania a difuzat reclame pe tot parcursul turneului, cerând oamenii să facă încă un booster.

Luna trecută, într-un precursor al US Open, Djokovic a spus că „nu regretă” că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

„De-a lungul vieții mele am dezvoltat cu adevărat acest tip de mentalitate pe care nu mă uit înapoi cu regret la lucruri”, a spus el. “Lucrurile care se întâmplă în exterior, motivul pentru care nu am fost aici de doi ani, nu am niciun regret. Mă bucur că mă întorc. Am avut mult succes pe pământ american”.

La întoarcerea sa în SUA, a fost întâmpinat de o mulțime de suporteri chiar și la antrenamente.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE