X

[VIDEO] Bill Gates spune că el este “soluția” la schimbările climatice, așa că este în regulă să dețină patru avioane private

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bill Gates are dreptul de a zbura în jurul lumii cu avioane private, în timp ce oamenii normali sunt forțați să trăiască în orașe de 15 minute fără libertate de deplasare. 

Bill Gates însuși, care a declarat pentru BBC că face mult mai mult decât oricine altcineva pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice. Gates a susținut că, deoarece continuă să “cheltuiască miliarde de dolari” pentru activismul în domeniul schimbărilor climatice, amprenta sa de carbon nu reprezintă o problemă.

“Ar trebui să stau acasă și să nu vin în Kenya să învăț despre agricultură și malarie?”. a declarat Gates în interviul acordat lui Amol Rajan.

“Mă simt confortabil cu ideea că nu numai că nu fac parte din problemă plătind pentru compensații, dar și prin miliardele pe care le cheltuiește grupul meu Breakthrough Energy Group, că fac parte din soluție”, a adăugat Gates. Urmăriți:

La începutul acestui an, Gates a zburat prin Australia la bordul avionului său privat de lux de 70 de milioane de dolari, ținând prelegeri oamenilor despre schimbările climatice și ordonându-le să nu mai zboare cu avioanele.

Gates, care a declarat că criza energetică este un lucru bun, deține nu mai puțin de PATRU avioane private cu un cost total de 194 de milioane de dolari.

Un studiu realizat de profesorul de economie de la Universitatea Linnaeus, Stefan Gössling, a constatat că Gates a parcurs peste 213.000 de mile cu 59 de zboruri cu jet privat numai în 2017.

Gates a emis aproximativ 1.760 de tone de emisii de dioxid de carbon, de peste o sută de ori mai mult decât emisiile pe cap de locuitor din Statele Unite, potrivit datelor Băncii Mondiale.

În altă parte, în timpul interviului construit cu grijă, Gates s-a declarat surprins de faptul că a fost vizat de “teoreticienii conspirației” pentru că a promovat vaccinurile în timpul pandemiei.

În timp ce interviul BBC a fost aranjat astfel încât să pară că Gates a fost provocat sau interogat, acesta nu a fost întrebat despre prietenia sa strânsă cu pedofilul de elită Jeffrey Epstein.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button