X

OMS lansează în noiembrie lista cu „vaccinurile obligatorii pentru a trece granițele”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În noiembrie OMS va publica lista de vaccinuri obligatorii, fără de care nu vei mai putea trece granița. După ce Comisia Europeană a predat sistemul certificatelor digitale Covid în mâinile OMS, iată ce se va întâmpla cu libertatea de circulație. Dezvăluirea este făcută de profesorul Joseph Tritto, în cadrul unei conferințe la Senatul italian.

În contextul unei reforme propuse de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), profesorul italian Josef Tritto a avertizat, la o conferință la Senatul italian în 28 iunie, că sfârșitul lunii noiembrie reprezintă termenul limită pentru aprobarea documentului de reformă și a permisului global de sănătate privind vaccinările. Această reformă implică transformarea permisului verde de sănătate în Europa într-un permis global de sănătate, care acoperă toate tipurile de vaccinări. Prevederile acestui document devin executorii pentru toate țările care au semnat proiectul, indiferent de voința politică locală a instituțiilor din fiecare țară.

„Această reformă prevede clauze de obligație ca țările să accepte agenda de vaccinare orice ar fi ea impusă de conducerea OMS și să fie implementată în țările care au semnat și nu se opun tratatului”, a spus profesorul Tritto, citat de ilgiornaleditalia.it.

VIDEO AICI

Una dintre preocupările majore exprimate de profesorul Tritto se referă la lista vaccinurilor obligatorii care urmează să fie publicată de către OMS după sfârșitul lunii noiembrie. Această listă ar include vaccinuri pentru toate categoriile de vârstă, de la copii la bătrâni, și va fi valabilă pentru deplasarea între țările europene. Cu toate acestea, Tritto a subliniat că multe dintre aceste vaccinuri nu au fost testate pe scară largă pe oameni, ceea ce ridică riscuri și preocupări cu privire la mobilitatea populațiilor în lume.

Profesorul Tritto demască scandalul: „Nu avem lista vaccinurilor, vor exista și alte vaccinuri noi care nu au fost niciodată testate cu adevărat la scară largă pe oameni cu un risc incredibil asupra mobilității populațiilor din Europa în spațiul Schengen, dar și față de țări terțe care nu vor aproba acest document”.

Reforma propusă de OMS are sprijinul Comisiei Europene, care a afirmat că va urma linia directoare a OMS fără a solicita avizul țărilor membre sau al Parlamentului European. Cu toate acestea, este esențial de menționat că aprobarea reformei necesită consimțământul țărilor, având în vedere protecția drepturilor omului în Carta fundamentală a ONU. Cu riscurile pe care le implică lista de vaccinuri obligatorii și consecințele asupra mobilității, este crucial ca instituțiile naționale să se opună și să solicite modificări adecvate, cere Profesorul Tritto. Dar pe de altă parte țările europene sunt conduse de politicieni complet de acord cu tot ce se decide la Bruxelles, astfel că este puțin probabil ca vreo țară să se mai opună.

Deocamdată, unele dintre țările BRICS (Brazilia, Rusia, China, Africa de Sud) s-au opus și chiar Rusia a amenințat că se va retrage din OMS. Statele Unite au prezentat și ele amendamente și au precizat că nu există niciun motiv ca OMS să controleze ceea ce se întâmplă în Statele Unite chiar dacă ei au fost promotorii acestei agende.

Joseph Tritto este un medic și cercetător italian care lucrează de ani de zile în străinătate, în principal la Paris, Londra și New York. Profesor de Microchirurgie și Microtehnologie la Universitatea Aston, Birmingham și în Micro și Nano Tehnologii, la BIB, Universitatea Brunel, Londra. Director de Nano Medicine, Universitatea Amity din New Delhi, India, medic șef adjunct la Institutul de Științe Medicale Kamineni, Hyderabad, India.

Președinte al Academiei Mondiale de Științe și Tehnologii Biomedicale – mediul academic WABT sub auspiciile INSULA/UNESCO). Președinte al ICET/Consiliu Internațional pentru Inginerie și Tehnologii. Președinte WABIT – Asociația Mondială a Tehnologiilor Bio Info. Președinte BioMiNT (WABT) – Micro și NanoTehnologii în Biomedicină.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

 1. Mitropolitul Dionisie al Corintului a vorbit despre noile identități digitale, subliniind că
  “ca părinte duhovnicesc, spun nu”.

  În timpul predicii sale, după încheierea litaniei cu Sfanta Icoane a Maicii Domnului din Loutraki, Mitropolitul Corintului s-a referit la ceea ce Grecia a experimentat în ultimele zile, cum ar fi dezastrele catastrofale din Tesalia.

  “Deci, vedem oameni fără pocăință, cu inima împietrită, care desi vad aruncati oamenii în mare, pentru că IQ-ul lor este scăzut presupun că că este de la mama natura” –

  Apoi, Mitropolitul Dionisie al Corintului a vorbit despre noile identități digitale, subliniind că
  “ca părinte duhovnicesc, spun nu”. “Dacă identitățile biometrice pe care nu le-am vrut și pentru refuzul lor am organizat mitinguri, oare acum acestea sunt identități digitale bune, avand in vedere ca cipurile de astăzi ne sunt mai prezentate mai nevinovate decât celelalte ca astfel să fim legați de mâini și de picioare.
  Eu spun că nu primesc!, nu accept identitatea digitala – această ingradire de libertate”
  “Nu trebuie să ne temem de nimeni decât de Dumnezeu și de Maica Sa”.

  πηγή https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/58652-astrapse-kai-vrontikse-o-korinthou-dionysios-gia-taftotites-kai-theominies

  Δείτε στο βίντεο του korinthostv.gr όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος:

  Ελληνορωμαϊκά!: ΕΥΓΕ ΔΕΣΠΟΤΑ !!- ο Πρώτος που βγήκε και είπε ΟΧΙ “στην ελευθερία ” της νέας ταυτότητας

  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/09/blog-post_16.html?m=1

  Ελληνορωμαϊκά!: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ η Αποστολική Κόρινθος “βγήκε” και είπε ΟΧΙ με τον Μητροπολίτη της για “την ελευθερία” των νέων ταυτότητων , από την ΠΑΝΑΓΙΑ την Γιάτρισσα στο Λουτρακι που γιορτάζει στο Γενέθλιο

  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/09/blog-post_47.html?m=1

 2. ”NOUA PANDEMIE ȘI SEMNUL FIAREI
  În curând va apărea iarăși pandemia și vor introduce în locul certificatului de vaccinare un card biometric, care se va numi Green Pass. Acest card va fi eliberat de un dispozitiv electronic tip bancomat, care va fi interactiv. Acolo se va elibera pe loc acest card și nu va fi nevoie de nici o altă intervenție. Cel care se va duce să ridice acel card, i se va explica că acest card este securizat pentru a nu fi fraudat prelevandu-se date biometrice. Așa că fiecare persoană se va pozitiona în fața dispozitivului și va urma pașii pe care aparatul îi va parcurge. La început, aparatul te va ghida cum să-ți poziționezi fața în dreptul ecranului pentru a scana retina, până ce acesta îți va confirma că a fost “ok” , scanandu-se datele biometrice ale retinei. Între timp când persoana se apropie cu fața de dispozitiv, un imprimator va pune semnul cu 666 pe frunte, astfel încât nici nu vei simți.
  Lângă aparat, sau în cadrul acestuia, este un locaș pentru a preleva datele biometrice de pe amprente. Locașul va fi adaptat pentru mâna dreaptă, astfel încât atunci când ai introdus mâna în dispozitiv se va imprima 666 la încheietura mâinii astfel încât când vei obține acel Green Pass persoană va fi pecetluita.
  Aparatul va fi autonom și va folosi tehnologie AI pentru că oamenii să nu poată influența funcționarea acestui aparat.
  Pe viitor nimeni nu va mai putea circula fără acest Green Pass. Cei care îl vor deține, vor fi privilegiați și vor face tot ceea ce făceau și înainte, iar cei care nu vor deține acest card, vor fi excluși din societate. Aceștia vor fi un “paria” și nu va avea acces la nimic.
  La început va fi opțional, dar curând acest card va fi nelipsit, mai ales pe fondul dispariției banilor cash și a controlului digital și climatic. Atunci acest card va deveni actul internațional de identitate și va deveni obligatoriu. Pentru impunerea acestui card se va trece la echipe de intervenție pe străzi, unde dacă cineva care nu va avea asupra sa acest card, va fi supus cu forța la a-și face unul. Aceste echipe de intervenție vor avea autospeciale care va face posibil punerea semnului pe loc. Aceștia vor scana toate persoanele în filtrele pe care le vor face. Toți indivizii care vor forma aceste echipe, nu vor fi oameni, aceștia vor fi “zombi” (din cei transformați).
  Aparatul nu va emite cardul celor nevaccinati! Dar există posibilitatea vaccinării, totodată cu introducerea mâinii drepte în dispozitivul alăturat, astfel că persoana va primi și vaccinul odată cu cardul.
  Semnul nu va fi vizibil de la inceput, dar cu timpul acesta va lumina ca un ceas cu cifre verzi luminiscente.
  La început cei însemnați vor purta șepci, ori breton, iar mâinile le vor acoperi cu mânecile de la îmbrăcăminte. După o vreme văzând că aproape toți vor avea semnul, oamenii nu se vor mai rușina și vor purta semnul la vedere. Acești însemnați, la început vor mai fi oameni, până ce tehnologia vaccinului se va cupla cu semnul, dar când se va întâmpla ca această tehnologie să fie conectată în stadiul final, atunci corpul transformat va exorciza sufletul din corp și persoana însemnată va fi un simplu recipient, care va aștepta un suflet pereche să preia acest corp.
  Toată tehnologia implantată în corpul oamenilor, va fi demonica. Ea va transforma corpul uman într-un corp hibrid, care se va potrivi sufletului de demon. Astfel că demonii vor ieși din iad și vor prelua corpurile oamenilor.
  Nimeni până acum nu și-a pus întrebarea de ce au nevoie demonii de corpurile oamenilor, pentru ca până acum nu realiza că este posibil așa ceva, dar demonii au creat o tehnologie unică prin care vor transforma ” înălțarea ” în trup a omului și o va produce tehnologic. Astfel corpurile celor însemnați se vor transforma devenind nemuritoare și vor fi folosite de demoni în lupta cu Hristos, de la Armaghedon. Demonii nu pot lupta cu Hristos în duh, dar în corpuri de oameni transformați, vor forma o armată de temut.
  Cei care credeți că vaccinații nu au comis un mare păcat, vă înșelați amarnic! Vaccinații și-au lepădat liberul arbitru odată cu acceptare vaccinului. Toate acele hârtii semnate, de acord cu vaccinul, au fost, renunțarea la liberul arbitru. Nu numai atât! Cei vaccinați, prin serul introdus au pierdut și controlul de a refuza semnul, iar prin tehnologie vor pute fi controlați. Așa că toți vaccinații vor fi primii la cozile acestor aparate de eliberat carduri. Ei vor primi comenzi de la Stăpânul lor ( Satan) ca să se ducă la aceste aparate.
  De aceea Dumnezeu a urât atât de mult semnul Fiarei, pentru că cel care renunță la corpul său și-l va da demonilor, va ajuta la construirea armatei demonilor.
  Cei nevaccinati și nepecetluiți vor avea persecuții inimaginabile. Toți cei însemnați vor porni împotriva lor. Aceștia la început va face tot posibilul ca să-şi convingă apropiații să accepte vaccinul și cardul, după un timp, mulți se vor lepăda de tot și vor fugi prin păduri și prin pustiități, aceștia se vor constitui în grupuri mici, formând comunități. Toți aceia care vor pleca, vor fi protejați de îngeri, ei vor fi nevăzuți pentru ochii celor însemnați. În aceste timpuri se vor desfășura cei șapte ani de pedepse apocaliptice, care se pare, că deja au început.
  Venirea așa-zișilor extratereștrii va juca un rol decisiv în aceste timpuri. Aceștia nu sunt decât demoni, care vor veni în fața oamenilor ca salvatorii Pământului. Ei se vor da drept apărătorii pământului și vor spune că au venit într-un moment crucial pentru a salva Pământul de o invazie a unui extraterestru rău, prezentând pe Hristos și armatele de îngeri ca fiind extratereștrii invadatori. Ei vor purta război în Cer și pe pământ cu aceștia și Arhanghelii Mihail și Gavril îi va învinge și îi va trimite pe pământ.
  Toate aceste înșelari au fost posibile cu ajutorul educației din școli, mass-media și toate filmele. Ne-au educat să credem că trăim pe un pământ sferic care se plimbă printr-un univers plin de planete cu civilizații extraterestre care pot fi …și rele. De aceea prin educarea noastră s-a clădit un concept futuristic neadevărat, dar care îi va ajuta ca să ascundă venirea lui Hristos ca fiind a unor extratereștrii. Pământul nu este nici sferic și nici nu se plimbă bezmetic prin așa-zisul “univers”, el este static și este un habitat construit de Dumnezeu, ca noi oamenii să ne dezvoltăm spiritual și nu material până ce evoluția noastră va atinge un apogeu care va transforma corpul muritor, într-unul nemuritor. Suntem prima etapă de dezvoltare și dacă nu alegem corect, sufletul nostru nu va putea fi indumnezeit și va fi atras de focul veșnic care se află în interiorul acestui habitat, numit Pământ.
  Așa că aveți grijă! Dacă doriți să evoluați, nu vă vaccinați! Nu primiți cardul Green Pass și nici un act biometric. Fiți stăpânii voștrii și Dumnezeu vă v-a răsplăti înmiit.
  Aceste vremuri sunt foarte speciale! Acum se alege grâul de neghină. Dumnezeu a urât atât de mult acest semn încât cei care nu-l vor lua și vor fi sacrificați, vor primi imediat ce Hristos va veni, viața veșnică. Aceștia vor fi inviați și vor fi făcuți mari preoți ai lui Hristos și ai lui Dumnezeu. Ei vor locui cu Hristos și cu Dumnezeu și vor fi mai sfinți decât sfinții din ceruri. Cei care ați înțeles aceste lucruri, transmiteți-le tuturor fraților voștrii.
  Cel ce mărturiseşte acestea zice Amin! Vino, Doamne Iisuse!
  Harul Domnului Iisus Hristos, cu voi cu toţi! Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button