X

Guvernul ungar consideră că, pentru a soluționa conflictul ucrainean, statele occidentale trebuie să ofere garanții de securitate Rusiei și nu trebuie să accepte Ucraina în NATO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul ungar consideră că, pentru a soluționa conflictul ucrainean, statele occidentale trebuie să ofere garanții de securitate Rusiei și nu trebuie să accepte Ucraina în NATO, a declarat ministrul maghiar al Prim-ministrului Gergely Gulyas, vorbind sâmbătă în fața studenților din județul Fejer. 

„Lumea occidentală, care sprijină Ucraina, trebuie să ofere garanții de securitate Rusiei, dar în niciun caz să nu dea Ucrainei aderarea la NATO”, a spus el, potrivit MTI.

El a reafirmat, de asemenea, poziția guvernului ungar conform căreia negocierile de pace pot fi eficiente doar dacă SUA vor lua parte la ele, împreună cu Rusia și Ucraina.

În plus, oficialul ar fi spus că Ucraina „nu mai are nicio șansă reală de a lua înapoi teritorii” care în prezent mai fac parte din Rusia.

„De asemenea, este clar că Rusia nu reprezintă nicio amenințare pentru Europa Centrală, pentru că, în ultimul an și jumătate, rușii nu au reușit să obțină rezultate rapide și impresionante” în ostilitățile din Ucraina, a spus Gulyas.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button