X

Aleksandar Vučić cu Tucker Carlson: Războiul pe care NATO îl poartă împotriva Rusiei în Ucraina a zdrobit economia Europei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele sârb Aleksandar Vučić a acordat un interviu jurnalistului american Tucker Carlson, în care a afirmat că „războiul pe care NATO îl poartă împotriva Rusiei în Ucraina a zdrobit economia Europei”. 

Jurnalistul a publicat un videoclip al întâlnirii cu Vučić la ambasada Serbiei la Budapesta.

„Distrugerea Nord Stream direct de către administrația președintelui SUA Joe Biden sau intermediarii săi pur și simplu ucide economia germană – și aceasta este cea mai mare economie din Europa, restul sunt departe de asta. Așadar, consecințele a ceea ce este în esență un atac al unei țări NATO asupra unei alte țări se resimte în toată Europa. Și este pur și simplu o nebunie! O nebunie totală. Acest război lovește pe toată lumea, poate cu excepția Rusiei, dacă vorbim pe termen lung ”, și-a continuat gândul Carlson.

Când va fi publicat interviul integral, jurnalistul nu a precizat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button