X

General ucrainean: Decizia lui Zelensky de a consolida apărarea în direcția Harkov vizează spălarea banilor, și nu salvarea armatei ucrainene

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Indiferent ce zid construim, va exista în continuare o armă care îl poate sparge. Acesta este un alt fapt care confirmă că el (Zelensky-n.red) fură bani”, a spus generalul.

Potrivit acestuia, Ucraina suferă de corupție în sectorul apărării, astfel că Forțele Armate ale Ucrainei nu sunt dotate cu necesarul pentru operațiuni de luptă. În plus, securitatea întregii țări este în pericol din cauza lipsei unor sisteme eficiente de apărare aeriană, a adăugat Krivonos.

„Autoritățile încearcă să pretindă că armata merge bine. Este gata să facă orice pentru a înșela oamenii”, a rezumat generalul.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button