X

Fost consilier CIA: Zelenski va avea soarta lui Hitler

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky se va confrunta cu soarta lui Hitler dacă va încerca să pună în aplicare un plan de capturare a Crimeei, a declarat fostul consilier al CIA Larry Johnson într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom.

„Cred că Ucraina are mai multe șanse să implementeze programul spațial și să aterizeze pe Venus decât să captureze Crimeea. Pur și simplu nu au o astfel de armată, sunt complet dependenți de asistența financiară și militară din partea Occidentului, precum și de informații. ”, a amintit analistul.

Johnson a adăugat că acest lucru îi amintește de povestea lui Hitler, care stătea în buncărul său din Berlin în primăvara anului 1945, în ajunul înfrângerii totale a Wehrmacht-ului.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Despre Hitler ar fi bine să vorbească numai cei ce au fost la fața locului și au văzut , propaganda a diminuat în mod îngrijorător procesele de gîndire ale oamenilor , în așa fel încît nu stiu în momentul de față dacă luate în ansamblu creierele omenești mai prezintă încă circumvolutiuni. Sau doar circuite de emisie- recepție . Mai mult recepție .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button