X

Protest împotriva vaccinării obligatorii la ministerul Sănătății

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ieșim în stradă împotriva vaccinării obligatorii și pentru apărarea drepturilor românilor!

Joi, 17 august, protestăm la Ministerul Sănătății împotriva Strategiei de Vaccinare a ministrului Alexandru Rafila, care nu este altceva decât un plan metodic pentru a impune, pe șest, obligativitatea vaccinării și a reprimării dreptului cetățenilor de a alege ceea ce este mai bine pentru sănătatea lor.

Obligativitatea nu va crește încrederea în sistemul de sănătate și nici în buna intenție a guvernanților.

Solicităm Ministerului Sănătății retragerea imediată a Strategiei Naționale de Vaccinare concepută în laboratoarele OMS și aflată astăzi într-o pseudo-dezbatere publică.

Vă rog mult distribuiți pe grupurile și listele voastre de difuzare – până diseară.

Țineți minte că:

1.) În 2019 PLx 399 pt Legea Vaccinării, ne-a trecut ca un glonț pe la ureche: urma a fi aprobată în 16 martie și numai declararea pandemiei pe 15 martie 2019 ne-a salvat!

2.) Firea vorbea (mai 2023) la Realitatea despre PLx145 și despre o prezumare a vinovăției și preda ștafeta Ministerului Sănătății pentru o lege a vaccinării obligatorii

3.) Legi aprobate în 2020 în alte părți (Canada și/sau Australia și/sau Noua Zeelanda) sunt scoase acum de către OMS de la sertar și revigorate. Australia de Vest are deja o astfel de lege ce “va autoriza ofițerii să testeze și să vaccineze copiii la școală – aceasta include îndepărtarea lenjeriei de corp” și “a folosi „forța rezonabilă pentru a se asigura că instrucțiunile sunt respectate”.

4.) Vă rog puneți voi cap la cap aceste puncte și înțelegeți încotro ni se îndreaptă viața dacă noi nu strigăm în stradă faptul că noi NU ACCEPTĂM AȘA CEVA!

Distribuiți MASIV!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button