X

Ministerul Sănătății organizează joi o dezbatere publică în sistem videoconferință privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Sănătății organizează joi, 17 august 2023, ora 15. 00, o dezbatere publică în sistem videoconferință cu tema: Hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030.

Solicitarea de înscriere la dezbatere se va trimite la adresa de e-mail: [email protected], până la data de 17.08.2023, ora 10.00.

La înscriere vă rugăm să specificați următoarele:

– Nume și prenume, precum și adresa de e-mail la care vi se va trimite link-ul pentru logare,

– Doriți/nu doriți să luați cuvântul,

– În cazul în care doriți să luați cuvântul, propunerile, în format electronic, word, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ la care se face referire.

Înscrierea participanților la dezbaterea în sistem videoconferință se va face în ordinea în care a fost primită solicitarea de participare la adresa de e-mail mai sus menționată.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: www.ms.ro, rubrica Transparenţă decizională – Acte normative în transparență.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ministerul sănătății nu face decît să simuleze un interes pe care nu-l are, cel al dezbaterii publice . Alea jacta est, cum a spus Iulius Cezar odinioară , sau cum aș spune eu, ” cărțile au fost făcute ” . Pașaportul vaccinal a fost decis din 2018 la Bruxelles și Geneva ( OMS) . Tot ce ne mai poate salva de la acesta este : 1) ignorarea “chemarilor” la vaccinare ; 2) ieșirea din conglomeratul european- este o utopie, știu bine. Doar dacă poporul o dorește , dar el visează încă la un viitor altfel decît prezentul, asa că nimic din această direcție.
    Oricum, eu cred că discuțiile sterile cu ” Ministerul” nu vor aduce decît timp pierdut. Și reconfirmarea faptului că acestuia nu îi pasă nici cît negru sub unghie de ” victimele” sale, căci are ordine precise. De la Centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button