X

BigPharma încearcă să șteargă urmele vaccinului C0vid, cu ajutorul unei pilule ce “reduce” riscul de infarct și AVC, generând un tun financiar de aproape 500 miliarde de dolari

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zilele acestea, a luat mare amploare informația că medicamentul Wegovy reduce cu pana la 20% riscul de moarte cardiovasculara, infarct miocardic non-fatal si accident vascular cerebral non-fatal. Anuntul aparut dupa publicarea rezultatelor studiului SELECT, care a inrolat peste 17.600 de adulti din 41 de tari, a propulsat capitalizarea de piata a producatorului danez pana la un nivel record de peste 410 miliarde de dolari, mult peste PIB-ul Romaniei, Novo Nordisk candidand astfel la pozitia de cea mai valoroasa companie europeana, apropiindu-se “periculos” de mult de rivalul un pic mai valoros LVMH.

Totul este camuflat în așa numita “cea mai nouă clasă terapeutică” de agenți pentru terapia obezității, care cuprinde cinci medicamente deja comercializate si alți vreo zece compuși aflați in diverse faze de dezvoltare clinica. Se spune că poate fi speranta omenirii scufundata intr-o pandemie de obezitate si care, iata, demonstreaza si beneficii in preventia bolilor cardiovasculare. Dar nu se zice că de fapt problemele cardiovasculare au explodat fără precedent în urma campaniilor agresive de vaccinare anti-covid, iar zilnic aflăm de morți subite din cauza acestor boli, mai ales în rândul persoanelor tinere.

Sunt estimări care arata ca vânzările acestei clase noi de medicamente pot depăși 25 miliarde de dolari după 2030, deci vorbim de profituri gigant pentru cea mai mare mafie din lume, industria farmaceutică. Doar că noile tehnologii de fabricare a medicamentelor sunt tot mai controversate, căci implică folosirea ARN-messager și a oxidului de grafen, cu consecințe fatale asupra celor ce recurg la ele. Se încearcă pe mai multe planuri să fim contaminați, întrucât și aerul este pulverizat, și alimentele sunt injectate, și noile medicamente conțin aceleași substanțe nocive care au fost introduse și în vaccinurile covid, ca nimeni să nu scape.

Salvarea nu este la farmacie sau la doctorii sistemului, ci la folosirea remediilor tradiționale cu nădejde în purtarea de grijă a lui Dumnezeu. Sfânta Împărtășanie, Sfânta Aghiazmă (Mare sau Mică), sfânta anafură, uleiul sfințit la taina a Sf. Maslu sunt scutul nostru împotriva a toate bolile trupești și sufletești, dintotdeauna și mai ales acum când slujitorii întunecatului au ieșit la secerat de vieți și suflete!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Mulțumiri pentru articol, e complet pe absolut toate planurile, și cu adevărat pericolele sunt cele enunțate. Precum și pretextele folosite de industria petrochimico- farmaceutico- modificatoaregenetic !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button