X

Ministrul de externe ucrainean: Tot mai multe țări ne cer să negociem cu Rusia. Aceste voci trebuie estompate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Viitorul sezon politic va fi dificil pentru Kiev, pentru că din ce în ce mai multe țări cer ca acesta să negocieze cu Moscova, a declarat ministrul de externe ucrainean Dmitri Kuleba, citat de RBC Ucraina.

„Va fi un sezon politic foarte dificil, avertizez pe toată lumea. Aceste voci (care cheamă la negocieri-n.red) sunt din ce în ce mai puternice. Vom face totul în cadrul dreptului internațional și al dreptului penal pentru a ne asigura că aceste voci se estompează, „, a spus ministrul.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button