X

Nu vă vaccinați la ordinul lui Rafila! Absolut TOATE vaccinurile folosesc ucigașa tehnologie ARN-m

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rafila execută noul ordin primit de la OMS, de injectare în masă cu vaccinuri pentru diferite boli. În privința Covid nimeni nu mai are dubii că a fost un genocid, executat atât prin intermediul schemelor de tratament impuse în spitale cât și prin serurile experimentale injectate prin constrângere și manipulare.

Rafila a început o campanie media din banii românilor pentru a-i convinge să se injecteze cu noile vaccinuri ARN-m, ce au înlocuit pe cele pentru diferite boli clasice.

Dr. Sucharit Bhakdi: “Absolut TOATE vaccinurile vor avea ARN-m”

Eminentul doctor a explicat detaliat și pe limbajul oricui despre miocardite, AVC-uri, proteina spike și alte reacții adverse rezultate în urma “vaccinarii”.

Trebuie să fii sinucigaș să te mai injectezi vreodată cu serurile lor otrăvite!

Rafila demisia!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. O asistentă din Slovenia care pretinde că există 3 tipuri de doze la vaccinurile Covid s-a viralizat pe Internet. Potrivit acesteia, 1 e placebo, 2 e ARN mesager și 3 e cancer.
    Ea a arătat codurile de pe flacoane, unde fiecare conține cifra 1, 2 sau 3, iar apoi a explicat semnificația acestor numere.
    Asistenta șefă a Centrului Medical Universitar din Ljubljana, ocupându-se cu primirea și administrarea flacoanelor de vaccin pentru politicieni, a demisionat și a ținut o conferință de presă cu privire la acest scandal.

    Potrivit acesteia, nr. 1 corespunde unei doze placebo, conținând soluție salină. Numărul 2 conține serul pe bază de ARN mesager, iar numărul 3 este o secvență de ARN mesager care conține onco-gena legată de adenovirus care contribuie la dezvoltarea cancerului. Ea a spus că cei injectați cu fiola numărul 3 vor dezvolta cancer la nivelul țesuturilor moi în următorii 3 ani după administrarea injecției.

    Ea spune că a asistat personal la injectarea tuturor politicienilor și magnaților și a tuturor celor care au fost injectați din flaconul cu numărul 1. Potrivit acesteia, cu toții au fost injectații cu soluție salină, un placebo. Asta explică de ce mereu una și aceeași asistentă e surprinsă administrându-le vaccinul politicienilor în fotografii făcute de aceștia pentru mass-media.

    https://europanews.ro/o-asistenta-din-slovenia-care-pretinde-ca-exista-3-tipuri-de-doze-la-vaccinurile-covid-s-a-viralizat-pe-internet-potrivit-acesteia-1-e-placebo-2-e-arn-mesager-si-3-e-cancer/

  2. Toate aceste asa-zise vaccinuri( că nu sunt, dar zeci de ani de inducere în eroare ne-au creat deprinderi , care iată că acum ne costă viața ), sunt arme îndreptate împotriva celor neevrei. Si atîtea alte lucruri încă ce urmează a fi dezvăluite.
    Un extras din Talmudul evreilor : ” Voi sunteti oameni, dar națiunile lumii nu sunt oameni, ci animale ” ( Baba Media 114,6 ) ; ” Cei ce nu au Torah- ul si profeții trebuie uciși cu toții ” ( Schulchan Aruch: Choszen Hamiszpat, 425,50 ); ” Nația evreilor e singura nație aleasă de Dumnezeu ” ; ” Toate bunurile celorlalte nații aparțin evreilor, care sunt îndreptățiți să le confiste fără nici un scrupul ” ; ” Un evreu ortodox nu este obligat să respecte principii morale față de alte nații, ci dimpotrivă, el este obligat să acționeze împotriva moralei, dacă aceasta este profitabil pentru el si pentru interesele evreilor în general”.
    Din aceste cîteva fraze se poate vedea cine ne sunt dușmanii, precum și faptul că nu se dau îndărăt de la nimic pentru a ne anihila.
    Și o fac prin armata lor, francmasoneria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button