X

Rafila o caută cu seringa! Medicii pentru consimțământ informat avertizează cu privire la planul de vaccinare obligatorie a copiilor, prin HG

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

❗️❗️❗️ALERTA MAXIMA SI APEL LA ACTIUNE !

La data de 1 august 2023, Ministerul Sănătății a postat în transparență decizională proiectul de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030. 

Proiectul se va afla în transparență decizională timp de 10 zile, până în data de 10 august 2023.

În aceasta perioada se pot trimite opinii, sugestii de modificare în atentia dnei Claudia Boloagă, la numarul de telefon 021.30.72.665.

Desi Ministerul Sănătății nu a furnizat o adresa de e-mail pentru trimitere de opinii, sugeram folosirea adreselor [email protected] sau  [email protected], care a fost data la un precedent proiect, de adăugat „în atentia dnei Claudia Boloaga”.

Proiectul de HG cuprinde 4 documente care se pot descarca de pe site-ul MS:

–  Proiectul de HG propriu-zis – 1 pagina

–  Nota de fundamentare pentru proiectul de HG – 1 pagina

–  Anexa- Planul de actiuni, principalul document de citit – 45 pagini

–  Anexa- Strategia nationala de vaccinare – cuprinde principiile implementarii strategiei – 21 pagini

În Anexa- Planul de acțiuni, găsim obiective specifice direcții de acțiune și activități specifice:

–  La pag 3 – APROBAREA LEGII VACCINĂRII;

–  La pag 4 – Promovarea de legislație care susține VACCINAREA DE-A LUNGUL INTREGII VIEȚI ;

–  În multe locuri in document apare ca obiectiv VACCINARE  PESTE 95% PT TOATE VACCINURILE DIN CALENDARUL NAȚIONAL și peste 70% pentru vaccinările în grupele de risc;

–  La pag 9 – Utilizarea de strategii inovatoare și abordări personalizate pentru a reduce numărul a persoanelor nevaccinate și insuficient vaccinate în fiecare comunitate – CATAGRAFIEREA GRUPURILOR ȘI PERSOANELOR NEVACCINATE SAU INSUFICIENT VACCINATE

–  Pag 11 – CREȘTEREA GRADULUI DE CUNOAȘTERE ȘI DE ÎNCREDERE ÎN SFERA VACCINĂRII ANTI-HPV – Implementarea unor strategii moderne și eficiente de comunicare pentru CREȘTEREA INTERESULUI POPULAȚIEI PENTRU VACCINAREA HPV – Implementarea de strategii de consiliere pentru părinți și pentru adolescenți în vederea CREȘTERII CERERII PENTRU VACCINAREA HPV – Instruirea cadrelor didactice și a personalului din școli privind vaccinarea HPV

–  Pag 14 – Completarea calendarului național cu  VACCINURI NOI pentru grupele de risc

–  Pag 18 – Armonizarea cadrului legislativ pentru AUTORIZAREA TEMPORARĂ ȘI PROCURAREA RAPIDĂ A UNOR VACCINURI ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ

–  Pag 23 – INTRODUCEREA MODULULUI DE VACCINARE A ADULTULUI în Regstrul Electronic National de Vaccinare

Având în vedere experiența recentă a campaniei de vaccinare împotriva bolii covid-19, ne amintim că Ministerul Sănătății:

•  A avut o atitudine de încurajare a impunerii obligativității vaccinării cu vaccinurile împotriva bolii covid-19, care nu au primit niciodată autorizare deplină de la Agenția Europeană a Medicamentelor;

•  A avut o atitudine absolut pasivă față de subraportarea reacțiilor adverse după vaccinarea împotriva bolii covid-19 și dovedește lipsă de interes față de managementul și tratarea acestor reacții adverse, care continuă să apară în populația vaccinată;

•  Nu a dat nici acum răspunsuri referitor la excesul de mortalitate apărută în anul 2021 față de anul 2020;

În schimb, Ministerul Sănătății propune o strategie de sănătate 2023-2030 în care țintește o acoperire vaccinală de 90% la TOATE vaccinurile incluse în programul național de imunizare si de 70% pentru vaccinarea grupelor la risc pentru bolile prevenibile prin vaccinare.

Știm că practic ORICE vaccin poate fi introdus în programul național de imunizare. De altfel, în februarie 2023 CDC (Centers for Disease Control) din SUA a aprobat deja includerea vaccinului impotriva bolii covid în programul național de imunizare al copiilor in SUA, ceea ce face foarte posibilă includerea acestui vaccin extrem de controversat și în programele naționale de vaccinare ale altor țări.

Dacă acest proiect de HG se va aproba în această formă, la următoarea pandemie va trebui să existe acoperire vaccinală de 70% pentru vaccinul care probabil se va crea la momentul respectiv.

Din toate motivele de mai sus, asociația MEDICI PENTRU CONSIMȚĂMÂNT INFROMAT va solicita Ministerului Sănătății organizarea unei dezbateri publice pe tema acestui proiect de HG.

Încurajăm și alte asociații legal constituite, precum și persoane fizice ca atare, să solicite MS organizarea unei dezbateri publice pe această temă.

Desi Ministerul Sănătății nu a furnizat o adresa de e-mail pentru trimitere de opinii, sugeram folosirea adresei [email protected]         sau [email protected], care a fost data la un precedent proiect, de adaugat „în atentia dnei Claudia Boloaga”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Acesta este un plan de exterminare și nicidecum de ” vaccinare “. Atîta timp cît noi, cei ce locuim pe acest pămînt, al nostru si al strămoșilor noștri- și sper din suflet și al urmașilor noștri, unii dintre ei pribegi acum prin țări străine- atîta timp cît noi vom accepta in mod tacit și implicit toate aceste tehnici teroriste de subminare și suprimare a ființei neamului nostru , indivizii ce semnează planurile construite în lojile masonice din țară și de aiurea vor sta mereu cu gheata pe gîtul nostru, ei și lojile care i-au pus in functii. Nu e greu sa ne scuturăm de ei , straduindu- ne să aflăm și să cunoaștem despre ce e vorba cu adevărat și să nu ne mai temem de ” legile ” lor, căci noi suntem stăpînii în aceasta țară, și trebuie să o dovedim. Nu cu revoluții , că atîta așteaptă ca să ne înghită definitiv , ci nedind curs opresiunii legiferate de Republica masonica.

  2. Practic, avem de a face cu un Genocid asupra tuturor romanilor, la ordin extern, pus in executie de catre aceste bestii si satane autohtone, care sunt mai periculase decat toti dusmanii straini laolalta pe care i-am avut in decursul Istoriei! Este evident ca avem nevoie de un Razboi de supravietuire a neamului, care presupune eliminarea acestor bestii antinationale prin orice metode, pe principiul: “ori ei, ori noi”! Nu exista alta varianta, pt ca aceste bestii criminale, care-si zic romani si care sunt “Curelele de transmisie ale agendei diabolice a Ocultei in Romania”, nu se vor opri niciodata din demersul lor ucigas si demonic la adresa romanilor, decat doar in cazul in care vor fi reduse definitiv la tacere!

  3. O asistentă din Slovenia care pretinde că există 3 tipuri de doze la vaccinurile Covid s-a viralizat pe Internet. Potrivit acesteia, 1 e placebo, 2 e ARN mesager și 3 e cancer.
    Ea a arătat codurile de pe flacoane, unde fiecare conține cifra 1, 2 sau 3, iar apoi a explicat semnificația acestor numere.
    Asistenta șefă a Centrului Medical Universitar din Ljubljana, ocupându-se cu primirea și administrarea flacoanelor de vaccin pentru politicieni, a demisionat și a ținut o conferință de presă cu privire la acest scandal.

    Potrivit acesteia, nr. 1 corespunde unei doze placebo, conținând soluție salină. Numărul 2 conține serul pe bază de ARN mesager, iar numărul 3 este o secvență de ARN mesager care conține onco-gena legată de adenovirus care contribuie la dezvoltarea cancerului. Ea a spus că cei injectați cu fiola numărul 3 vor dezvolta cancer la nivelul țesuturilor moi în următorii 3 ani după administrarea injecției.

    Ea spune că a asistat personal la injectarea tuturor politicienilor și magnaților și a tuturor celor care au fost injectați din flaconul cu numărul 1. Potrivit acesteia, cu toții au fost injectații cu soluție salină, un placebo. Asta explică de ce mereu una și aceeași asistentă e surprinsă administrându-le vaccinul politicienilor în fotografii făcute de aceștia pentru mass-media.

  4. Rafila a primit ordin de la Ciolacu sa desființeze Casa Națională de Asigurări. URMAND ÎNCHIDEREA SPITALELOR DE STAT. Vom ajunge precum India. Dumnezeule miluiește-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button