X

Distrug clasa de mijloc! PNL n-ar trebui să mai facă pragul electoral de 5% la viitoarele alegeri!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

un comentariu de Ionuț Cristache

Dacă am trăi într-o țară ca o țară, cu cetățeni care înțeleg ce se întâmplă, preocupați de viețile lor, PNL-ul n-ar trebui să mai facă pragul electoral de 5% la viitoarele alegeri!

Odată cu susținerea noilor măsuri fiscale ale PSD-ului, PNL a devenit un PSD mai mic și mai irelevant, uzurpator de blazoane și de trecuturi glorioase! Este inadmisibil să participi cu bună-știință la decimarea clasei de mijloc, să nu existe o voce în tot partidul ăla care să înțeleagă economia și mecanismele ei! Socialiștii atât știu, peste tot pe planetă, atât fac!

Iau banii oamenilor și îi toacă! PNL poate, așadar, să își declare falimentul politic, cu socialistul flămând în fruntea lui, Nicolae Ciucă! Băieți, nu vă mai văitați că v-a distrus Iohannis, v-ați făcut-o cu mânuța voastră! Liberală!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button