X

Din ordin de la OMS, Rafila vrea să cheltuiască 21 de milioane de lei pentru propaganda despre importanța vaccinurilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Sănătăţii anunţă, joi, că desfăşoară, în următoarele trei luni, o campanie naţională de informare şi conştientizare asupra importanţei vaccinării, sub sloganul ”Ştiu, nu doar sper că o să fiu bine! Mă vaccinez!”. Bugetul proiectului este de peste 21 de milioane de lei.

”Campania de informare şi conştientizare constă în promovarea a câte cinci spoturi audio şi video, adaptate principalelor categorii de public: cel general, bebeluşi, copii şi adolescenţi, vârsta a III-a, persoanele aflate în grupe de risc şi se va desfăşura în următoarele trei luni”, a transmis, joi, Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, obiectivul campaniei de vaccinare este creşterea interesului publicului pentru această măsură esenţială de sănătate publică.Informaţii privind vaccinarea pot fi accesate pe site-ul www.provaccin.ro, aflat în proprietatea şi administrat de Ministerul Sănătăţii.”Trebuie să recunoaştem faptul că în perioada pandemiei COVID-19 a scăzut încrederea în vaccinare. Acum, prin această campanie de informare şi conştientizare, dar şi prin altele care vor urma, Ministerul Sănătăţii îşi exercită rolul său esenţial, de a încuraja vaccinarea populaţiei, considerând însă că aceasta nu este o acţiune obligatorie, ci puternic recomandată pentru cetăţeni, iar decizia individuală trebuie luată în mod informat, pe baza datelor ştiinţifice.

Acest lucru îl face actuala campanie, care-i îndeamnă pe cetăţeni să se informeze asupra beneficiilor vaccinării pentru sănătatea lor şi a celor dragi”, a transmios ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Obiectivul general al Ministerului Sănătăţii, cuprins şi în cadrul Strategiei Naţionale de Vaccinare 2023-2030, document aflat în curs de aprobare, îl reprezintă ”asigurarea accesului echitabil la servicii de vaccinare sigure şi eficace, care să contribuie la o stare de sănătate mai bună a populaţiei, astfel încât oricine, oricând şi la orice vârstă să beneficieze de vaccinuri în folosul propriei sănătăţi şi a stării sale de bine”.

Campania de informare şi conştientizare este realizată în cadrul proiectului ”Dezvoltarea şi introducerea de sisteme şi standarde în Ministerul Sănătăţii ce optimizează procesele decizionale privind activitatea de vaccinare în România – ROVAC”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Bugetul total al proiectului este de 21.915.927,05 lei cu TVA.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Se va face campanie de vaccinare doar pentru fraieri, poate sa vina 10 guverne sa spună despre vaccin ca tot nu as face.
    De acum pana la venirea Antihristului, vor baga în toate vaccinurile otravă pentru decimarea populație.
    Nu îmi este frica de moarte, sunt dătătoare cu moartea către Hristos Dumnezeu, într-o zi voi muri oricum, dar când va decide Dumnezeu nu când vor globalistii.
    Nu va vaccinați niciodată fiindcă acum Doctorii vor fi călăii poporului pentru bani, însă nu știe ca și ei vor deveni proprii lor călăi.

  2. De-acum incolo, pana si cel mai banal vaccin va fi produs cu tehnologie ARN, care presupune introducerea unei proteine mortale la nivel celular si care se va multiplica exponential in tot organismul uman! Cine se va lua dupa sloganul taiatului imprejur, Rafila, ar trebui sa stie ca va castiga garantat, un bilet de calatorie doar dus, catre Lumea Cealalta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button