X

Liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia: Popescu-Dandana va reveni la Ministerul Energiei. Virgil Popescu este impus de Uniunea Europeană și de americani pentru a continua programul de distrugere a sistemului energetic național

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Coaliția PNL-PSD ar pregăti o remaniere guvernamentală pentru a-l repune pe Virgil Popescu zis Dandana în funcția de ministru al Energiei, transmite Radio Infinit din Târgu Jiu. 

Informația a ajuns la urechile liderilor sindicali din Complexul Energetic Oltenia.

”Virgil Popescu este impus de Uniunea Europeană și de americani pentru a continua programul de distrugere a sistemului energetic național și a implementa modulele nucleare” declară Nicu Bunoaica, președintele Sindicatului Solidaritatea 2013.

Constantin Crețan, președintele Federației Naționale  Muncii, spune că revenirea lui Virgil Popescu la cârma Ministerului Energiei ar urma să se producă în luna septembrie.

”Coaliția vrea să revină Virgil Popescu pentru a lichida termocentralele” declară sindicalistul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Toate distrugerile la care asistăm de vreo 33 de ani ( cifra fatidică ! ) fac parte din Planul de Demontare a tuturor statelor națiuni , plan urzit de secta francmasonică universală , declanșat la început mai domol și apoi accelerat extrem de mult din 2020 încoace , încât devine vizibil chiar și pentru neavizați că se întâmplă ceva nelalocul lui .
    Plan ce duce în mod ireversibil la crearea condițiilor pentru transformarea lumii noastre într-un iad de natură Talmudică , în care toți cei neevrei ( și uneori chiar și evreii, dacă e să mă gândesc la diverse situații în care evreii au fost exterminați din ordinul celor ce își spun evrei la rândul lor, numai că nu sunt , fiind nelegați de nici o patrie, nici o apartenență la vreun popor și practicând doar religiile cu mistere ale antichității, deci păgâne ) , toți neevreii să fie persecutați și în cele din urmă uciși .
    Nu e un scenariu imaginar, este scris în cartea numită Talmud , poate fi citit de oricine se obosește să o facă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button