X

Ciolacu a negociat cu Scholz distrugerea sectorului construcțiilor din România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele AUR, George Simion, devoalează operațiunea ”Sparanghel 2. 0” inițiată de premierul PSD Marcel Ciolacu și cancelarul german Olaf Scholz. Liderul AUR susține că Germania are nevoie de două milioane de muncitori în construcții, iar în contrapondere cu măsurile implementate de Marcel Ciolacu reiese că acesta s-a înțeles cu Olaf Scholz să livreze din România forță de muncă ieftină și calificată pentru a sprijini economia Germaniei.

„Nemții au nevoie de două milioane de muncitori în construcții. Servitorii au executat și pun pe butuci construcțiile din România. Ce a negociat Marcel Ciolacu în schimbul vizitei pe care a avut-o la Berlin!? Se pare că prețul plătit de Marcel Ciolacu pentru câștigarea alegerilor din 2024 este distrugerea sectorului construcțiilor din România.”, a declarat președintele AUR, George Simion.

La întoarcerea din Germania, Marcel Ciolacu a început să trâmbițeze tot felul de măsuri aberante vădit antiromânești prin care încearcă să distrugă sectorul contrucțiilor, agricultura și Horeca. Prin măsurile guvernului Ciolacu de eliminare a facilităților fiscale în aceste sectoare și creterea taxelor în diferite domenii, mulți români vor fi forțați să plece în Occident deoarece nu se mai poate trăi în România cu aceste salarii de mizerie pe care le oferă sistemul patronat de PSD și PNL. Se pare că asta își dorește și Marcel Ciolacu având în vedere înțelegerile sale secrete cu cancelarul german Olaf Scholz.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Cancerul care ne roade pe noi și pe toți salariații din lume – la ora actuală – este acest sistem republican masonic în care toate taxele sunt oprite de angajatori , dinainte de plata salariului , așa fel încît salariații pleacă acasă cu jumătate din ceea ce trebuie, crezînd că ceea ce li s-a luat li se va mai reda vreodata. Nimic mai fals. Este o formă de sclavie ascunsă și deghizată, ca toate celelalte deghizari ale acestui sistem masonic căruia îi suntem victime cu toții și din a cărui încleștare nu mai putem scăpa decit extrem de greu. Dacă vreodata o vom putea face .
    În ce privește negocierile cu Germania, în fapt nimeni nu poate livra pe nimeni fără voia și consimtamintul acestuia, fie el chiar prim ministru. Decît dacă e marfă .

  2. Dorinel Umbrarscu (patrnul grupului de firme UMB), crescand salariile muncitorilor, mai exact apropiindu-le de cele din vest, a readus in tara foarte multi romani specializati pe construirea de autostrazi. Oamenii plecasera acolo, pt ca in Romania salariile erau foarte mici. Firma italiana Tirena Scavi ( de asemenea constructor autostrazi), care oferea salarii mizerabile romanilor, a dat faliment, dar la un momentdat s-a plans ca nu gaseste oameni pe care sa-i angajeze. Prin urmare, cheia problemei sta in politica de salarizare, in lacomia patronilor. La noi lucreaza multi nepalezi, pakistanezi, vietnamezi, indieni, unii veniti (naturalizati) cu familiile. Oricum ar fi plecat majoritatea. Oricum or sa vina altii in locul lor.

    1. Da, prin legile (satanice) de salarizare romanii sunt fortati sa paraseasca tara, iar cei din lumea a treia sunt adusi in Romania. Uite asa se produce amestecul “goimilor”, distrugerea tarilor crestine.

  3. Mi se pare fabulos faptul că, imediat sub titlu, apare o reclamă la vopselele Danke (cuvânt german). Care pe deasupra mai înseamnă și ”mulțumesc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button