X

[VIDEO] Orban la Băile Tușnad. Românii NU SUNT lăsați la manifestația iredentistă a lui Viktor Orban. Ciolacu i-a promis liniște totală!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Premierul maghiar a promis lui Ciolacu susținerea intrării României în Schengen în schimbul blocării românilor la Băile Tușnad.

„Aș dori să vă mulțumesc pentru că m-ați primit la București. Vă mulțumesc dumneavoastră și autorităților române pentru că ați asigurat securitatea Universității de vară de la Băile Tușnad și pentru că ați făcut posibil ca discursul meu de astăzi să se desfășoare în mod pașnic și fără tulburări.”, i-a scris Orban lui Ciolacu.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button