X

Fost consilier al unui fost președinte ucrainean: România poate intra în războiul din Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky ar putea atrage țările din regiunea Mării Negre, care sunt membre NATO, într-un conflict cu Rusia, a declarat Oleg Soskin, fost consilier al fostului președinte ucrainean Leonid Kucima, pe blogul său YouTube.

„Ucraina trece la acțiuni radicale. Zelensky, ca partid de război, nu se va uita la nimeni, nici la nici un îndemn, deoarece orice supapă de oprire a fost ruptă pentru a opri ostilitățile”, a menționat expertul.

În opinia sa, pașii periculoși ai liderului ucrainean și situația tensionată din regiune pot duce la faptul că astfel de țări NATO precum România și Bulgaria vor fi implicate în conflict. Există riscul ca Marea Neagră să se transforme într-un teatru deschis de război, a rezumat fostul consilier al lui Kucima.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. Da, probabil că scopul tuturor acestor exercitii de război începînd de după al doilea razboi mondial este un al treilea, care să puna capăt definitiv tuturor independentelor statale .
    Însă un război se face cu oameni. Cine sunt oamenii ce vor să moară pentru interesele lui de-alte Rotschild și clica lui bancară ? În vederea instaurării republicii mondiale universale din care nu va mai fi scăpare ?

  2. România poate intra in razboi? Dar ce România e vreo martoaga pe care s-o fugareasca cum vrea fiecare satanist? România a fost atrasa in capcana celui de-al 2 – lea război mondial si românii au avut de suferit si de pe urma nemților dar si a rusilor. Românii au plecat la război aliați cu nemții contra rușilor si s-au intors de la război aliati cu rușii contra nemților. Păcăliți pe față!
    Dupa razboi, drept răsplată pentru comportamentul prostituat al clasei politice, poporul român s-a ales cu 45 de ani de comunism roșu. NE-AM LECUIT! NE-AM FRIPT ATUNCI, ACUM NU VOM MAI REPETA GREȘELILE TRECUTULUI! Chiar daca acum comunistii au culiare albastra! Pe zelenski nu-l așteaptă zile bune, caci celor mândri, Însuși Dumnezeu le sta impotriva. Păcat de ucrainieni ca s-au lăsat atrași intr-un asemenea cumplit macel. Razboiul acesta nu ne priveste, americanii o caută cu lumânarea de vreo 30 de ani peste tot prin lume, iar daca rușii le-or bombarda bazele americane din România, iar nu este treaba poporului român. Sua si nato slujesc necuratului, ue este condusă tot de satanisti. Si pentru ca românii sunt un popor iubitor de Dumnezeu, nu vrem sa avem amestec nici cu crimele razboiului, nici cu criminalii care au transformat Ucraina intr-un abator urias se oameni.
    ROMÂNII NU SUNT POPOR DE CRIMINALI! SI NU VOM PARTICIPA LA NICI UN RĂZBOI! DE DATA ASTA, NU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button