X

Pe acolo vin armele occidentale și ajutorul umanitar!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul ucrainean Oleksi Leonov, co-președinte al Grupului parlamentar pentru relațiile interparlamentare cu România, susţine că, de la începutul invaziei ruse la scară largă, Bucureştiul este implicat în mod activ în programe de ajutor pentru Ucraina, oferind sprijin într-o măsură chiar mai mare decât îşi pot imagina cei mai mulţi dintre ucraineni – scrie agenţia RBC, relatează Rador. 

„În primul rând, merită menționat că România este un nod de transport extrem de important pentru Ucraina. La graniţa noastră, pulsează puternic o adevărată arteră a vieții, prin care vin armele și ajutorul umanitar, mărfurile și produsele alimentare. O pondere semnificativă a exporturilor ucrainene este transportată prin intermediul teritoriului vecinului nostru, care a permis unui număr de peste 3,5 milioane de refugiați să-i treacă granița începând cu februarie 2022 şi a adăpostit aproape 100.000 de ucraineni.

Pe 1 iunie, președintele României, Klaus Werner Iohannis, și președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, au semnat o declarație comună de susținere a integrării euroatlantice a țării noastre, declaraţie care afirmă clar faptul că România sprijină Ucraina să devină membră a NATO de îndată ce condițiile o vor permite” – a subliniat parlamentarul de la Kiev.

Leonov a declarat că își vede datoria în calitate de copreședinte al Grupului parlamentar pentru relațiile interparlamentare cu România de a promova aprofundarea cooperării ucraineano-române pe o întreagă gamă de chestiuni strategice. De asemenea, acesta i-a mulțumit pentru sprijin deputatului român Ioan Bălan, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Ucraina.

România pregătește și piloți ucraineni

În ulima ședință a CSAT a fost anunțat faptul că Românua o să pregătească piloți ucraineni să lupte pe avioane de tip F-16.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. În afară de faptul că România are din ce în ce mai mult aerul unei țări de tip mafiot, implicată în traficul de arme, posibil droguri, posibil carne albă sau de altă culoare, posibil pedofilie, mai și antrenează piloți pentru aviația militară străină . Bănuiesc că pe teritoriul românesc.
    Zilele trecute era un articol despre faptul că Bruxelles dorește ca țara noastra să își reducă “emisia” de carbon.
    Aceste avioane cu ce zboară? Nu cred ca folosesc altceva în afara combustibililor clasici, intens poluanti. În cazul acestora, Bruxelles- ul nu pare să își facă griji , e foarte normal ca antrenamente cu aparate militare sa nu fie luate în discuție , doar animalele țăranului român – cîte au mai rămas neucise din ordin , centralele de apartament și respiratiile noastre sunt, se pare, pericole imense ce pot distruge întreaga planetă.

  2. Eu cred că din păcate ajutorul acesta nu va mai ține mult, pentru că Rusia nu va mai tolera această situație favorabilă pentru Ucraina.Secretul câștigării unui război constă în izolarea totală a inamicului !

  3. Slugoii de la Bucuresti se ascund, atunci cand ii finanteaza si ii inzestreaza la greu pe ucrainieni din banii si avutia poporului roman, nu de rusi(care le stiu de altfel toate miscarile), ci tocmai de popor, pt ca stiu ca marea majoritate a romanilor considera ca acest razboi nu este al lor, deci nu ar trebui sa ne implicam de nici o parte, in timp ce slugile autohtone tocmai asta fac, in dispretul propriului popor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button