X

[VIDEO] Florida va clasifica oficial injecțiile COVID cu ARNm ca “arme biologice” ilegale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Legiuitorii din Florida au anunțat că intenționează să clasifice oficial vaccinurile mRNA Covid ca fiind “arme biologice” periculoase pentru sănătatea umană. 

Legea propusă urmărește să INTERZICĂ administrarea vaccinurilor mRNA pentru oricine din stat. Comitetul executiv republican din Brevard l-a îndemnat pe guvernatorul Ron DeSantis să semneze cât mai curând posibil legislația, care va scoate în afara legii vaccinurile Covid-19. Rezoluția fără caracter obligatoriu a fost adoptată joi printr-un vot cu o supermajoritate a membrilor comitetului. Ea merge acum la DeSantis pentru a o semna.

Floridatoday.com relatează: O versiune preliminară a rezoluției examinată de reporteri reflectă îndeaproape una adoptată de Partidul Republican din Lee County în februarie, care a atras titluri naționale. “Recent au fost dezvăluite dovezi puternice și credibile că injecțiile Covid-19 și Covid-19 sunt arme biologice și tehnologice”, spune proiectul de rezoluție din Brevard, citând afirmații care au fost infirmate și contestate de grupuri medicale respectate.”

“Un număr enorm de oameni au murit sau au fost handicapați permanent” din cauza vaccinului, se mai spune în proiect. “Agențiile guvernamentale, companiile media și de tehnologie, precum și alte corporații, au comis o fraudă enormă susținând că injecțiile Covid-19 sunt sigure și eficiente”. Organizația îi cere lui DeSantis să interzică vânzarea și distribuirea vaccinului “și a tuturor vaccinurilor conexe”, iar procurorul general al Floridei, Ashley Moody, să confiște toate dozele rămase în stat pentru teste de siguranță, “în numele păstrării rasei umane”, se arată în document.

De asemenea, se cere ca orice produs din stat “care folosește ARNm sau tehnologie de modificare a genelor sau tehnologie terapeutică” să fie obligatoriu de dezvăluit. Republicanii din comitatul Hillsborough au aprobat o rezoluție similară luna trecută. Autorul ei original, psihoterapeutul Joseph Sansone din comitatul Lee, a declarat în iunie pentru Tampa Bay Times că secțiile republicane au adoptat moțiunea în cel puțin alte cinci comitate, inclusiv Collier, Lake, St. Johns, Santa Rosa și Seminole, a relatat ziarul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE