X

Până când? Ambasadorul ucrainean în Turcia bagă România în scandalul cerealelor cu miza distrugerii Deltei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este posibil ca navele cu cereale ucrainene să nu urmeze ruta convenită anterior ca parte a acordului cu cereale, ci prin apele teritoriale ale României și Bulgariei, a declarat ambasadorul ucrainean în Turcia, Vasily Bodnar, relatează TSN. 

„Avem și oportunități de a atrage nave și companii. Din punctul nostru de vedere, acest lucru se poate realiza chiar și fără utilizarea acestui traseu, care a fost deja agreat, dar prin apele teritoriale ale României și Bulgariei. Aceasta este, de asemenea, o posibilă opțiune pentru a minimiza riscurile”, a spus el.

Ambasadorul ucrainean nu a numit explicit, dar ruta vizează Delta Dunării.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Eu am învățat la școală la timpul meu că Delta Dunării este o zonă protejată UNESCO. Plus că e un foarte important areal ecologic. Dar poate că pentru navele ucrainene nimic din acestea nu se mai aplică, totul nefiind decît vorbărie goală care să dea impresia că Delta Dunării este pămînt românesc de care îi pasă cuiva, mai mult decît în scop corporatist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE