X

Se doreşte revenirea la dictatura prin controlul absolut asupra presei şi a platformelor de socializare, asta doreşte MAE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul de Externe pregătește achiziționarea unui soft costisitor care să monitorizeze întreaga presă, dar nu numai, în numele așa-zisei lupte contra fake-news. 

Sub masca protejării românilor de ştirile false sau dăunătoare, MAE vrea să achiziţioneze un sistem IT bazat pe inteligenţa artificială care să monitorizeze platformele sociale, mass-media, site-urile de ştiri, blogurile, dar şi conturile jurnaliştilor, celebrităţilor şi politicienilor, afirmă Grădinaru.

”Cum se poate, într-un stat democratic, ca presa să fie monitorizată şi anulată de un sistem programat de stat? Cum se poate ca inteligenţa artificială să dicteze românilor ce să scrie, ce ştiri să citească sau pe cine să urmărească? Este primul pas spre controlul abuziv, total, al tuturor românilor. Astăzi sunt jurnaliştii şi formatorii de opinie, însă mâine ar putea fi oricine deranjează prin exprimarea unei opinii publice. În loc să investească în sănătate sau în învăţământul românesc, statul investeşte 3,2 milioane de lei, bani europeni, ca să ţină românii în lesă şi ca să-i lege la ochi, să nu vadă adevărul de sub ochii lor! Din păcate, pentru ei, românii ştiu adevărul şi s-au săturat de bătaia de joc a ultimilor treizeci şi trei de ani!”, a subliniat deputatul AUR.

„Fiecare român are dreptul să aleagă pentru sine atunci când vine vorba de presă sau de politică! Nu ne vom întoarce la cenzură! Nu vom permite ca România noastră să ajungă iar o dictatură!”, a conchis deputatul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Din cite stiu eu, ministerul de externe se ocupa cu afacerile ce privesc relațiile țării noastre cu celelalte, nu stiam ca cenzurarea dramului de opinie publică care mai exista in aceasta țară priveste acest minister, asta inseamna ca aceasta institutie republicană in fapt este si ea ca multe altele un serviciu de supraveghere a populației în folosul Elitei industrialo-bancare de tip mafiot pe care o servește in realitate. Aceasta inseamna că libertatea si democratia noastră sunt doar de fațadă , sub strictă supraveghere, nu au un dram de realitate, si că de fapt putem vorbi de pe acum de lagărul România . Oricum, programe de lagăre de concentrare interne există la nivel militar de foarte multă vreme, ele nu așteaptă decit semnalul de declansare pentru a fi puse în practică.

  2. Nu mai e nici o indoiala ca drepturile fundamentale ale romanilor si Constitutia tarii nu mai reprezinta altceva decat carpa de sters pe jos a slugoilor ordinari damboviteni, care executa ordinul papusarilor oculti straini! Dar, cum situatia economica, financiara si sociala a Romaniei s inrautateste rapid, odata cu cresterea frustrarilor si furiei romanilor din toate motivele posibile, estimez ca din toamna, o multime de categorii sociale vor iesi tot mai des si mai indelungat in strada, paralizand Economia si asa muribunda, iar de aici ceea ce mai lipseste, este doar scanteia pana la declansarea unei revolte masive a populatiei! Pe care o pot aprinde anumite Servicii secrete interne sau externe care au un interes in acest sens! Si nu sunt putine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button