X

De la vorbe, la fapte: AUR lansează Caravana Medicală: Servicii medicale gratuite pentru toți cetățenii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O caravană medicală inițiată de Alianța pentru Unirea Românilor va ajunge în această vară în mai multe județe din România pentru a oferi servicii medicale gratuite.

Caravana este formată din camioane TIR și microbuze, amenajate și dotate cu echipamente medicale de ultimă generație pentru diagnosticarea mai multor tipuri de afecțiuni.

Avem deja medici interniști, medici de familie, medici oftalmologi. Pornim la drum cu acest spital mobil, în locurile unde nu există medici, în locurile unde nu ajunge statul român să ofere ajutor medical de specialitate. Facem acest lucru ca o promisiune pentru români. Am vrut să construim un spital fizic și nu ne-au lăsat, așa că tot ce am putut, autovehiculele și logistica necesară am făcut-o din banii de subvenție. Ce nu s-a putut, că ne-au amenințat că ne bagă la închisoare, de exemplu, ecograful, laboratorul de analize și celelalte dotări medicale le-am cumpărat din donațiile și cotizațiile pe care, în mod normal, le dădeam la partid”, a declarat George Simion, liderul AUR.

El a mai spus că așteaptă ca și cabinetul stomatologic mobil să fie autorizat de Colegiul Medicilor Stomatologi pentru a se putea alătura caravanei.

Cele trei tiruri transformate în spitale mobile au pornit duminică de la București, urmând ca astăzi să ajungă la Bacău. „Prima localitate în care ne vom opri este Răcăciuni, satul Gheorghe Doja, unde ne vom întâlni cu echipa de medici voluntari, cărora le mulțumim că ne sunt alături. Mai departe în județul Bacău vom merge în Livezi, în Balcani, vor urma apoi și județele Neamț, Suceava, Botoșani și toată țara”, au transmis reprezentații AUR.

Astfel, cetățenii aflați în zonele cele mai defavorizate, lipsiți de resurse financiare și fără acces la o infrastructură medicală vor putea beneficia de servicii medicale gratuite chiar în localitățile lor.

Menționăm că AUR a promis în campania electorală că va construi un spital din banii de subvenție acordați partidelor politice. Cum legislația nu a permis acest lucru, cei de la AUR au achiziționat mașini și echipament medical, transformând proiectul într-un spital mobil.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Dacă putem să o ajutăm și luna aceasta pe mămica Mihaela, în vârstă de 18 ani, până vor primi ajutor de la centrul Alexandra

    Veste bună: Mămica Mihaela (din București, sector 5) s-a mutat cu chirie și nu a fost să avorteze al treilea copilaș. Mulțumim tuturor pentru sprijin și rugăciuni! Din luna august vor putea primi ajutor de la Centrul Alexandra. https://centrulalexandra.ro/
    Durează cam o lună de zile formalitățile.

    Rugămintea este dacă mai putem să o sprijinim și pentru plata chiriei și a întreținerii până pe 23 iulie, pentru a nu ajunge în casa părăsită cu copilașii… Poate nu sunt gata actele la Centrul Alexandra până atunci și să nu se demoralizeze din nou și să se gândească din nou la avort dacă se văd pe drumuri… Cât putem fiecare, 50 RON, 100 RON… Suma de care are nevoie este de 300 euro pentru chiria apartamentului cu 2 camere. Slavă lui Dumnezeu că nu a fost la avort. Și dacă putem să ajutăm și luna aceasta, pentru a nu interveni din nou o situație de criză…. Apoi cu ajutorul lui Dumnezeu vor primi ajutor și indrumare de la Asociația Sfânta Alexandra Împărăteasa.

    Sper să se schimbe situația lor prin implicarea oamenilor cu dăruire și experiență. Și sper ca acești copilași și tatăl lor să aibă altă perspectivă prin educație și prin catehizare.

    Între timp eu m-am simțit tare responsabilă să semnalez cazul și să facem ce putem fiecare pentru supraviețuirea pruncului nenăscut și fără apărare.

    Adresa mea de e-mail: [email protected]
    Numărul de telefon al familiei 0775178737

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button