X

A apărut ziarul „Țara Mea”, editat de “Familia Ortodoxă”. Se distribuie gratuit

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luna iunie a marcat apariția pe piață a publicației „Țara Mea”, informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

„Apărută în format de ziar, full-color, în 12 pagini de calitate superioară, publicația „Țara Mea” promite să ofere o alternativă de calitate și substanță la media tot mai tabloidizată care abundă pe piață.

Realizată de un colectiv ce îmbină tinerețea cu experiența, publicația „Țara Mea” beneficiază de semnături de prestigiu din peisajul jurnalistic autohton, precum Adrian Pătrușcă, Petrișor Peiu, Gheorghe Fecioru sau Alexandru Tofan. Apare sub egida revistei „Familia Ortodoxă”.

„Țara Mea” abordează, în profunzime, subiecte care preocupă societatea românească, precum familia, iarna demografică, românii din diaspora și problemele lor, dar nu numai.

De asemenea, în paginile ziarului se vor găsi secțiuni dedicate rețetelor, rememorărilor, personalităților care au marcat istoria națională, dar și concursuri cu premii atractive.

Primul număr este dedicat familiei, cea mai importantă celulă a societății românești. Care sunt problemele familiei, ce poate fi făcut, cum impactează politicile publice familia, dar și ce ne spun rezultatele recensământului sunt doar o parte dintre unghiurile în care a fost abordată acest subiect fierbinte.

Publicația „Țara Mea” se distribuie gratuit și va fi disponibilă în țară și în diaspora”, sună comunicatul primit din partea redacției „Țara Mea”.

Din cuprins:

  • Copiii – Ai noștri sau ai statului?, de Radu Ursan
  • 33 de ani cât două războaie mondiale, Petrișor Peiu
  • De la normalizare la legalizarea Pedofiliei, de Adrian Pătrușcă
  • Vreți cu „părintele 1” și „părintele 2”, „în perioada vacanțelor”?, de Radu Ursan
  • Recensământul confirmă catastrofa demografică
  • Diaspora română, sedusă și abandonată

și multe alte articole, printre care rețete tradiționale și remedii naturiste.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Ideea pare foarte buna, sa nădăjduim ca nu e vorba despre o altă formă de îndoctrinare. Însă faptul că e gratuit , mai ales în situația economică actuală, imi ridica întrebări. Si ar fi interesant de aflat cine finanțează gratuitatea acestei publicații.

  2. Dacă putem să o ajutăm și luna aceasta pe mămica Mihaela, aflată în situație de avort, până vor primi ajutor de la centrul Alexandra

    Veste bună: Mihaela s-a mutat cu chirie și nu a fost să avorteze al treilea copilaș. Mulțumim tuturor pentru sprijin și rugăciuni. Din luna august vor putea primi ajutor de la Centrul Alexandra. https://centrulalexandra.ro/
    Durează cam o lună de zile formalitățile.

    Rugămintea este dacă mai putem să o sprijinim și pentru plata chiriei și a întreținerii până pe 23 iulie, pentru a nu ajunge iar în casa părăsită cu copilașii… Poate nu sunt gata actele la Centrul Alexandra până atunci și să nu se demoralizeze din nou și să se gândească din nou la avort dacă se văd pe drumuri… Cât putem fiecare, 50 RON, 100 RON… Suma de care are nevoie este de 300 euro pentru chiria apartamentului cu 2 camere. Slavă lui Dumnezeu că nu a fost la avort. Și dacă putem să ajutăm și luna aceasta, pentru a nu interveni din nou o situație de criză…. Apoi cu ajutorul lui Dumnezeu vor primi ajutor și indrumare de la Asociația Sfânta Alexandra Împărăteasa.

    Sper să se schimbe situația lor prin implicarea oamenilor cu dăruire și experiență. M-am simțit tare responsabilă să semnalez cazul și să facem ce putem fiecare pentru supraviețuirea pruncului nenăscut și fără apărare.
    Adresa mea de e-mail: [email protected]
    Numărul de telefon al familiei 0775178737

  3. Am gasit cred ca primul numar al revistei la un magazin alimentar romanesc din Spania, unde traiesc… Foarte interesante articole. Aveti idee daca a mai aparut un numar nou? La biserica il pot gasi? Sau cui da ma adresez aici sa pot gasi viitoarele numere! Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button