X

SUA au adus în secret focoase nucleare în Europa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statele Unite au desfășurat aproximativ 150 de arme nucleare în baze aeriene din Europa fără niciun anunț oficial, a declarat Alicia Sanders-Zakre, coordonator de politici și cercetare pentru Campania Internațională pentru Abolirea Armelor Nucleare (ICAN).

Potrivit acesteia, aceste muniții se află în Germania, Belgia, Țările de Jos, Turcia și Italia.

„Potrivit experților independenți, aproximativ 150 de focoase sunt desfășurate în bazele aeriene americane din aceste țări”, a spus ea la un briefing cu jurnaliștii acreditați de ONU de la asociația ACANU.Sanders-Zakre a adăugat că ICAN este incredibil de îngrijorat de desfășurarea acestui tip de arme în orice țară europeană. Ea a amintit, de asemenea, de criza rachetelor din Cuba și a adăugat că astfel de acțiuni sunt un potențial punct de declanșare care crește riscul unui război nuclear.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. 😳INTEL – BAZA NATO . . . CIVILII AU DISPARAT . . . Am primit această informație de lângă Baza Aeriană Ramstein din 🇩🇪Germania: 💬”Locuiesc la aproximativ 30 km de Ramstein AFB. În ultimele zile, toți civilii și familiile de americani staționați pe bază au fost TOȚI “în concediu” (adică au plecat). Sunt prea mulți oameni. Acest lucru nu poate fi pur și simplu o coincidență; ceva este 🤔în neregulă aici. Cred că are legătură cu exercițiul 🇫🇲 NATO “Air Defender 2023″ care începe duminică și luni. Cred NU este un exercițiu. Cred că știu că 🇩🇪Ramstein va fi atacat și i-au scos pe toți civilii. Sunt îngrijorat.” Vă transmit asta tuturor să vă gândiți. Weekend-ul acesta este momentul în care totul începe. Sper că v-ați aprovizionat cu 🍽mâncare, 💧apă, 💊medicamente, comunicații, generatoare și combustibil. Când devine „fierbinte”, se va întâmpla atât de repede încât oamenii nu vor avea timp să facă altceva decât să încerce să supraviețuiască.

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/intel-nato-base-civilians-all-gone
    Ne aducem aminte de Sf. Alipia care a profețit că www3 va începe de Sărbătoarea Sf Apostoli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button