X

Robert Kennedy Jr: Am transformat Ucraina într-un abator care a ucis 350.000 de tineri ucraineni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acțiunile SUA au dus la moartea a sute de mii de ucraineni, a declarat candidatul democrat la președinție Robert Kennedy Jr. într-un interviu cu jurnalistul Jordan Peterson.

„Am transformat Ucraina într-un abator care a ucis 350.000 de tineri ucraineni. Ei mint despre câți oameni au murit. Ne-o ascund. Pentagonul o ascunde poporului american”, a spus el.Potrivit politicianului, Washingtonul a fost cel care a târât Kievul în conflictul împotriva Rusiei.

Acum, a adăugat Kennedy Jr., confruntarea este prezentată la Casa Albă „sub forma unei benzi desenate” pe care mulți americani au „înghițit-o deja”. Statele Unite au nevoie de toată această situație pentru a-și avansa propriile obiective geopolitice.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Jidanii din USA împreuna cu jidanii din Ucraina si jidanii din Rusia, fac afaceri grandioase pe seama crestinilor care sunt trimisi în razboi, la moarte, spre satisfactia sinagogii Satanei…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE