X

ALERTĂ: “Certificatul de sănătate global”, ce include și lista de vaccinuri, a fost lansat de UE în “parteneriat istoric” cu OMS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Directorul general al OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus a subliniat că viitorul sistem global de permis de sanatate digitală va fi „bazat pe principiile echității, inovației, transparenței și protecției datelor și a confidențialității”, scrie Le Soir

Organizația Mondială a Sănătății va folosi certificatul digital covid al Uniunii Europene pentru a lansa un sistem globală de certificate de sănătatedigitale, grație unui parteneriat „istoric” semnat luni. 

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, și comisarul european pentru sănătate, Stella Kyriakides, au semnat această „inițiativă istorică de consolidare a securității sănătății globale” la Geneva.

„Pandemia COVID-19 a arătat importanța soluțiilor digitale de sănătate pentru a facilita accesul la serviciile de sănătate”, a spus Tedros în timpul ceremoniei de semnare.

El a explicat că certificatul european de sănătate va fi transformat într-un „bun public global”.

Acest viitor sistem global de certificare digitală ar trebui, potrivit unui comunicat de presă al OMS și al Comisiei Europene, „să contribuie la facilitarea mobilității și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare pentru sănătate, inclusiv pandemii”.

Este primul bloc al rețelei globale de certificare a sănătății digitale a OMS, care urmează să dezvolte „o gamă largă de produse digitale pentru a îmbunătăți sănătatea tuturor”, cum ar fi registrele internaționale de vaccinare digitale.

Această rețea „va fi o parte importantă a eforturilor noastre de a consolida sistemele de sănătate și de a ajuta statele noastre membre să se pregătească mai bine pentru următoarea epidemie sau pandemie”, a spus Dr. Tedros.

„Rețeaua ar putea juca, de asemenea, un rol crucial în situațiile umanitare transfrontaliere, asigurându-se că oamenii au acces la dosarele lor medicale atunci când trec granițele din cauza unui conflict, criză climatică sau alte situații de urgență”, a observat el.

Certificatul UE pentru sănătate este deja cel mai răspândit din lume.

„Cu 80 de țări și teritorii conectate la certificatul digital UE covid-19, UE a stabilit un standard global. Certificatul european de sănătate nu numai că a fost un instrument important în lupta noastră împotriva pandemiei, dar a facilitat și călătoriile internaționale și turismul”, a subliniat în comunicatul de presă comisarul european Thierry Breton, responsabil cu digitalul.

Tedros a subliniat că viitorul sistem global de certificare digitală va fi „bazat pe principiile echității, inovației, transparenței și protecției datelor și a confidențialității”.

OMS nu va avea acces la datele personale, la care vor avea acces doar autoritățile.

„Confidențialitatea este cheia”, a argumentat doctorul Tedros, dar OMS va putea verifica autenticitatea certificatelor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Operatiunea covID, continua.
    Acum, odata cu razboiul dintre Rusia si OTAN, dus pe la Margine, suntem la faza a doua, operatiunea economico-militara. Vine si faza a treia: reintoarcerea la sperietoarea cu virusul. Acum se pregateste doar terenul.

    1. dupa cum se tulbura apele, se pare ca vor incerca scoaterea definitiva a banilor cash prin urmatoarea plandemie.
      nu asa spune oms? cum sa mai punem mana pe banii cash, daca sunt plini de virusi.
      ue, oms, cedo, nato, onu,… etc, etc au ajuns unelte pe fata in folosul lui antihrist.
      îi mai incurca moscheea lui omar, dar o vor rezolva cat de curând.
      abia dupa scoaterea banilor cash va incepe adevarata prigoana si se vor separa oile de capre.
      totusi, nu ne-au fraierit cu plandemia trecuta, nu ne vor fraieri nici cu urmatoarele.
      HRISTOS IN MIJLOCUL NOSTRU!
      ESTE SI VA FI!
      CURAJ ROMANI!

  2. Acum că omenirea e numerotată, o vor și controlată de la distanță, că, de! – pingelele costă!
    Trebuie să fie protejată sănătatea oligarhilor cu sângele și organele fraierilor! Este important să știe unde ne aflăm și care e cu adevărat starea sănătății fiecăruia. Ei nu mint de tot când spun că aceste măsuri sunt necesare pentru sănătate. Doar că nu-i interesează sănătatea tuturor, ci doar a unora!

    Digitalizarea nu e benefică pentru creștini. Număr în loc de nume? Dacă e așa de sănătoasă digitalizarea asta, s-o țină pentru ei!

  3. Doamne ajuta ! Ca o mreaja -plasa ,va fi cuprinsa intreaga omenire din toate partile …. Incat se va ajunge – si deja sa inceput – ,ca omul sa gandeasca cel din DIASPORA ,unde sa merg , caci este raut peste tot ,dar la noi in tara si mai rau decat oriunde …. Asa vorbesc astazi mai putini si vor vorbii maine poimaine f. multi acest lucru si aceia si altii ,vor accepta totul ce le vor impune GLOBALISTii -SATANISTii in costume si cravata ,pt. a circula ,la munca s-au in vacante ,s-au la rude etc…
    Se pregateste o monitorizare asupra omului ,,modern ,, cat mai bine , a spus-o Cristian Theres europarlamentarul nostru .
    Nicaieri ,crestinul adevarat ,nu poate avea o traire serioasa in afara tarii . Poate numai aceia care deja sant mai la margine …. Cei din orase ,nu pot sa se dezlipeasca de comfort si cele MATERIALE si devin caldicei … Hristos le spune cu cuvinte f. aspre ce patesc cei caldicei …? Mila lui Dumnezeu ,sa fie cu noi toti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button