X

Românii s-au dumirit cel mai bine despre pLandemie: v@ccinarea c0vid duce la moarte prematură

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un raport realizat de think-tankul GLOBSEC susține că majoritatea românilor sunt de acord cu afirmația conform căreia vaccinarea împotriva coronavirusului duce la moartea prematură.

Conform documentului, 54% dintre români sunt de acord cu afirmația că vaccinarea împotriva Covid crește șansele unui deces prematur. România este pe primul loc la acest capitol între țările cercetate, pe locul 2 fiind „colegii” noștri tradiționali, bulgarii, cu 45%.

Tot în același registru, 61% dintre români consideră că marile companii farmaceutice (Big Pharma) ascund tratamente eficiente împotriva bolilor pentru că sunt mânate de goana după profit. La acest capitol, suntem depășiți doar de bulgari, care cred acest lucru în proporție de 67%.

Și în celelalte țări din est prevalează această idee: în Polonia, 60%, în Ungaria 59% și în Slovacia, 57%. Singura țară din Est unde procentul este sub 50% este Cehia, cu 41%.

Aceste cifre pot părea suprinzătoare, dar ele ar putea fi, în realitate, mai mari. Motivul este acela că GLOBSEC este un think-tank care numai obiectiv nu poate fi numit.

Președintele Consiliului Director al GLOBSEC este austriacul Wilhelm Molterer, fost vice-cancelar și ministru de finanțe al Austriei, care în prezent este șeful Fondului European pentru Investiții Strategice, o inițiativă finanțată de Uniunea Europeană și de Banca Europeană de Investiții.

Președintele-fondator al GLOBSEC este ungurul Robert Vass, care printre altele, este speaker al Institutului Aspen, care s-a ocupat cu combatere vocilor dizidente în timpul crizei medicale.

Mai mult, metodologia GLOBSEC consideră apriori ca fiind falsă afirmația conform căreia vaccinarea împotriva Covid-19 ar putea duce la decese premature, ceea ce spulberă orice pretenție de obiectivitate al studiului.

În aceste condiții, rezultatele raportate de GLOBSEC trebuie privite cu scepticism.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button