X

Manipulări politice grosolane la TVR lansate de Departamentul de Știri la adresa opoziției

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Postul public de televiziune a difuzat miercuri o relatare a unui angajat de la departamentul de știri în care acesta enunța, cu titlu de informație pe surse, o acuzație falsă potrivit căreia reprezentanți AUR ar încerca, în mod subversiv, să influențeze deciziile greviștilor din sistemul de învățământ. 

Așa zisele probe ale angajatului Televiziunii Române ar fi fost, de fapt, „discuții de pe unele grupuri de WhatsApp””, care nu apar în materialul difuzat. Reporterul Vlad Ungar își permite să pună în circulație informații false, neverificate și să facă în acest fel acuzații foarte grave la adresa unui partid parlamentar.

Inepția și ignoranța unui reporter lipsit de etică profesională sunt doar suprafața ruginită a unei instituții care nu mai excelează de multă vreme decât prin ridicol. Simbria acordată cu generozitate de autorități anual postului de televiziune TVR este justificată de către ștabii din Calea Dorobanți prin servicii de manipulare, propagandă și slugărnicie atent programate în funcție de nevoile stăpânilor de la Palatul Victoria.

Libertatea de manipulare a unui simplu reporter iese prin antenele postului public fără niciun filtru editorial sau, mai grav, protejată complice de cei care se recomandă pompos drept manageri ai mult prea multor structuri de coordonare din TVR.

Ne amintim cu dezgust de serviciile de PR oferite cu obediență de același post național de televiziune păpușarilor de la Revoluție sau haitelor de vandali care au murdărit istoria recentă a României în zilele Mineriadei.

Așteptăm reacția neîntârziată a Președintelui Director General al SRTv, Dan Turturică, și a responsabililor Departamentului Știri al TVR.

Alianța pentru Unirea Românilor va sesiza CNA și Comisiile de cultură ale Parlamentului cu privire la jocurile politice orchestrate din birourile manageriale ale postului public de televiziune.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button