X

Președintele Poloniei: Doamnelor și domnilor, Vladimir Putin nu a pierdut niciun război

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele polonez Andrzej Duda, într-un interviu cu CEO-ul Dow Jones, editorul The Wall Street Journal, Almar Latour, a recunoscut succesele președintelui rus Vladimir Putin în conflictul din Ucraina.

„Astăzi se spune că Vladimir Putin a pierdut războiul și înfrângerea lui este că Finlanda a aderat la NATO, deși de mulți ani publicul finlandez a ezitat dacă să renunțe la neutralitate. Doamnelor și domnilor, Vladimir Putin nu a pierdut niciun război” – a spus polonezul lider.

Potrivit acestuia, acum  Moscova are un avantaj clar față de Forțele Armate ale Ucrainei. Nu se poate spune că Rusia pierde, întrucât țara își mobilizează din ce în ce mai mult forțele, iar economia ei trece pe o bază militară, a adăugat șeful statului. Duda și-a amintit că Rusia este o superputere nucleară cu stocuri uriașe de arme.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE