X

Avocata Elena Radu: Se poate “digitalizare” fără portofel digital, cu user și parola? Aoleu, cum așa?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

de Elena Radu, avocat

Se poate „digitalizare” fara portofel digital, cu user si parola?

Aoleu, cum asa?

Frumos, comod cu accesul electronic la bazele de date.

Insa, cine ni le acceseaza efectiv si cu ce drept cum aflam si noi? In lege nu scrie nimic.

Daca se blocheaza sistemul, nu functioneaza sistemul, ne da rezultate eronate sau ne spune beep CNP, cam cum rezolvam problema?
Ca registraturile au inceput sa dispara, pe la telefoane nu raspunde nimeni. Il intrebam pe robotul Ion care ne spune: mai tastati o cifra?
Nici despre asta nu scrie nimic in lege!

Daca sunt folosite datele abuziv si in contra noastra, cam ce putem face? Nici despre asta nu scrie nimic in lege!

Daca se baga in „sistem” o „interdictie” pe CNP si nu putem sa obtinem nimic, iar fizic nu ne mai primeste nimeni nicio cerere, ce putem face? Nici de asta nu scrie nimic in lege!

Daca consideram ca suntem supusi unui abuz, ca ne este interzis accesul la bazele de date, ce putem face? Nici de asta nu scrie nimic in lege!

Ne ducem sa ne plangem in instanta pe procedura dreptului comun si vreo 3-5 -7 ani stam sa ne judecam, perioada in care abuzul curge in continuare impotriva noastra, nu putem accesa si obtine niciun document care ne este necesar?
Nici de asta nu scrie nimic in lege: ca am avea la indemana o procedura urgenta sa ni se solutioneze plangerea in termen scurt!

” Facilitarea” asta cu digitalizarea si identitatea digitala raportat la legislatia in vigoare e ca vorba aia cu vrabia de pe gard.

Sau ca liberarea conditionata: ai o vocatie, nu si un drept real si efectiv. Ca legea zice ca se poate, dar nu ca si poti efectiv. Iar daca nu poti efectiv, cum ramane? Ca in gara!

https://fb.watch/kMnfDVLjGB/

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Dati mai departe!!!! Masoneria supravegheaza .manastirea Tismana din jud Gorj. Vor sa reduca nr de maicute ca la frasinei, vor sa vada ce oameni intra si cine sunt!!!! Azi mi-a povestit cineva care a fost acolo ca au pus un aparat asa zis de facut poze sus la manastire, dar de fapr supravegheaza 24/24 ce se intampla in manastire. Luati atitudine!!! Prigoana a inceput! (Mesaj primit)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 10% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII