X

Avocata Elena Radu: Se poate “digitalizare” fără portofel digital, cu user și parola? Aoleu, cum așa?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

de Elena Radu, avocat

Se poate „digitalizare” fara portofel digital, cu user si parola?

Aoleu, cum asa?

Frumos, comod cu accesul electronic la bazele de date.

Insa, cine ni le acceseaza efectiv si cu ce drept cum aflam si noi? In lege nu scrie nimic.

Daca se blocheaza sistemul, nu functioneaza sistemul, ne da rezultate eronate sau ne spune beep CNP, cam cum rezolvam problema?
Ca registraturile au inceput sa dispara, pe la telefoane nu raspunde nimeni. Il intrebam pe robotul Ion care ne spune: mai tastati o cifra?
Nici despre asta nu scrie nimic in lege!

Daca sunt folosite datele abuziv si in contra noastra, cam ce putem face? Nici despre asta nu scrie nimic in lege!

Daca se baga in „sistem” o „interdictie” pe CNP si nu putem sa obtinem nimic, iar fizic nu ne mai primeste nimeni nicio cerere, ce putem face? Nici de asta nu scrie nimic in lege!

Daca consideram ca suntem supusi unui abuz, ca ne este interzis accesul la bazele de date, ce putem face? Nici de asta nu scrie nimic in lege!

Ne ducem sa ne plangem in instanta pe procedura dreptului comun si vreo 3-5 -7 ani stam sa ne judecam, perioada in care abuzul curge in continuare impotriva noastra, nu putem accesa si obtine niciun document care ne este necesar?
Nici de asta nu scrie nimic in lege: ca am avea la indemana o procedura urgenta sa ni se solutioneze plangerea in termen scurt!

” Facilitarea” asta cu digitalizarea si identitatea digitala raportat la legislatia in vigoare e ca vorba aia cu vrabia de pe gard.

Sau ca liberarea conditionata: ai o vocatie, nu si un drept real si efectiv. Ca legea zice ca se poate, dar nu ca si poti efectiv. Iar daca nu poti efectiv, cum ramane? Ca in gara!

https://fb.watch/kMnfDVLjGB/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Dati mai departe!!!! Masoneria supravegheaza .manastirea Tismana din jud Gorj. Vor sa reduca nr de maicute ca la frasinei, vor sa vada ce oameni intra si cine sunt!!!! Azi mi-a povestit cineva care a fost acolo ca au pus un aparat asa zis de facut poze sus la manastire, dar de fapr supravegheaza 24/24 ce se intampla in manastire. Luati atitudine!!! Prigoana a inceput! (Mesaj primit)

  2. Fraților,vă rog fiți vigilenți în aceste vremuri tulburi de prigoană asupra Bisericii lui Hristos și a ortodocșilor care țin cu adevărat dreapta credință și vor cu adevărat să se mântuiască. Diavolul și-a trimis toate puterile întunericului pe pământ ca să rătăcească turma lui Hristos și să o ducă în iad. În Biserică prin ecumenism(unirea ortodocșilor cu toate sectele,ereticii și păgânii, avându-l șef pe Antihrist), schimbarea dogmelor, ignorarea canoanelor și a învățăturii Sfinților Părinți. În lume prin Papă,președinți,guverne,tribunale,media,medicină,știință,internet,războaie și instituțiile fiecărui stat. Scopul satanei,prin Antihrist și acoliții lui,este de a pecetlui lumea cu semnul fiarei(666). Cine va lua pecetea Antihristului se va lepada de Hristos și va merge în fundul iadului. Dacă s-a luat pecetea nu mai există cale de întoarcere. Atenție și la numărul numelui farei care este număr de om(666). Atenție și la constrângerile sistemului care prin viclenie îl va face pe om să accepte pecetea. Fugiți de actele biometrice(buletine,permise,pașapoarte,carduri bancare,card de sănatate,portofelul digital,etc.) acestea toate sunt căderi și lepădare de Hristos. Cine va lua acestea va lua și pecetea. Acestea ne-au tot avertizat Sfinții Părinți în decursul timpului. Luați ca reper scoaterea banilor și toate mizeriile care au fost și vor fi impuse prin legi,HG,OG,etc. Nu acceptați toate otrăvurile care ne sunt date prin alimentație,farmacii,vaccinuri,etc. Citiți etichetele și vă informați și din alte surse care nu sunt controlate de sistem. Cum știți voi ce este în vaccin, așa știu și doctorii. Pentru o mână de bani își vând sufletele satanei. Să punem început bun prin a merge la slujbele Bisericii (ortodoxe),rugăciune,mărturisire(spovedanie),împărtășanie(Hristos),milostenie,etc și a înmulți talantul care ne-a fost dat. Cine are urechi să audă și cine are ochi să vadă. Fiți treji și cu luare aminte căci vremurile sunt grele și diavolul umblă să înșele. Mă iertați și vă rog să vă rugați și pentru mine păcătosul. Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button