X

Uniunea Europeană finanțează războiul cu încă 1,5 miliarde de euro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Uniunea Europeană a transferat Ucrainei încă o tranşă de 1,5 miliarde de euro, în cadrul planului de asistenţă macrofinanciară, anunţă Comisia Europeană.

Aceasta este a patra tranşă acordată Ucrainei anul acesta de către Comisia Europeană, în cadrul programului de asistenţă macrofinanciară de până la 18 miliarde de euro.

„De la începutul acestui an, Uniunea Europeană a transferat deja Ucrainei 7,5 miliarde de euro”, a declarat Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene.

„Aceste fonduri au rolul de a acoperi necesităţile financiare imediate ale Ucrainei”, a subliniat preşedintele Comisiei Europene.

Sursa imaginii:

Twitter/European Commission

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cum Economiile si Industriile Germaniei si ale Frantei au ajuns la cote minime, din cauza cererii tot mai reduse si a cresterii preturilor la resurse, si continuand aceeasi politica sinucigasa de finantare a “gaurii negre” numita Ucraina , UE, avand-o in frunte pe aceasta babornitza satanista din Bilderberg, va ajunge destul de curand la fundul sacului, iar atunci ceea ce va urma in mjoritatea statelor-Colonii europene, vor fi Revolutiile populare si nationale!

  2. Pai, cred ca e clar pentru oricine are macar un neuron ca circul asta (pardon…”razboiul”) asta nu are alt scop decat subrezirea economica si militara a tarilor din UE. Ce va urma…Dumnezeu cu Mila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button