X

Noul PSD s-a dat cu globaliștii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am întors “sticlă” lui Iohannis pe toate părțile și mie îmi pare că președintele le-a cam dat flit lui Ciolacu și Grindeanu. Vrea că tranziția să fie gata până joia viitoare și protocolul să se aplice așa cum a fost negociat de mult timp.

Tăcerea celor doi “prietenasi” de la PSD și informațiile pe surse că nu mai negociază până nu se termină greva profesorilor se doreau a fi vezi doamne un șah la PNL. Căci pentru ei nu contează nici țară asta, nici românii. Ei sunt ocupați să o ridice în slăvi pe Maia și să mai facă ceva pentru Moldova. Nu, nu nici liberalii nu-s mai prejos. Că și ei azi au pus-o de o aniversare la Pitești. 148 de ani… Bine, nu a mai fost fastul de anul trecut dar cred că puteau trece peste că țară arde și baba se piaptănă!

Conflictele mici și meschine din județe continuă. Azi despre Județul Neamț. Șefa de la PSD Piatra Neamț, șefa și la Inspectoratul școlar, a mazilit un profesor de istorie despre care am citit numai lucruri frumoase în presa locală. Doar că e consilier local PNL. Nu contează 17 ani de activitate. Sigur, nici nu mai e nevoie de istorie că așa ne spun mai nou ăștia de la noul PSD care s-au dat cu globaliștii. O să mă certați că limbajul meu nu e cel adecvat educației. Dar credeți că înțeleg băieții ăștia dacă le vorbesc frumos? Uite Simonis de la PSD urlă că Simion și AUR sunt în fel și chip și el se comportă la fel.

Aud că vor să protesteze și cei din sistemul medical și transportatorii și polițiștii. Vremuri grele. Pentru români sunt de multă vreme. Pentru politicieni abia acum încep. Prea au stat liniștiți că nu i-a deranjat nimeni. Ieșiți oameni buni și cereți-vă drepturile! Că ei și le iau fără să mai întrebe!

Niște lecții de limba română băgați și la PNL? Eu îl înțeleg pe domnul Burduja că a studiat numai la școli alese prin America și e mai greu cu limba română. Dar stați, cum? Proiectul de la Poștă cu vânzarea chipsurilor în sediile oficiilor a eșuat? Hai domne, cum așa? Nu cred! Dl. Valentin Ștefan credea că dacă m-a dat în judecată nu mai vorbesc despre “performanțele” sale?

La PSD vă rog niște cursuri de matematică. Începeți cu adunarea, simplu. 15 +14 egal 29! Aviz amatorilor de la PSD sector 3.

Domnule dar văd că toate autoritățile locale sunt puse pe economii. Doar 1 milion cheltuie CJ Brașov și Primăria Ghimbav pentru inaugurarea noului aeroport. Nu știu dacă au reușit însă să poată ateriza acolo și avioanele de dimenisiuni mari. Auzisem că sunt niște probleme de proiectare. Vai, dar cum? CNAIR e suspectată de Consiliul Concurenței că a trucat niște licitații? Cum? În timpul mandatului domnului Grindeanu?

Hai cu 50% în plus la salariile celor de la Fondul de mediu, așa pe austeritate!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button